Akinek missed ab. volt, hány hetesen állt le a fejlődés?
Figyelt kérdés
jan. 21. 11:38
A kérdező szavazást indított:
6hetes kora alatt
6hetesen
7hetesen
8hetesen
9hetesen
10hetesen
11hetesen
12hetesen
12hetes kora után
Nem tudom, nem derült ki.
22 szavazat
1/13 anonim válasza:
A nem tudom nem derült ki az hogy létezik?
2/13 anonim válasza:
12 hetesen derült ki, de nem lehetett friss történet, mert kisebbnek mérték mint 10 hetesen. Akkor még úgy látták, hogy rendben van, viszont én már nem éreztem terhesnek magam.
3/13 A kérdező kommentje:
#1! Nekem spontán vetélésem volt, ilyen helyzetben még nem voltam, de ez általában úgy szokott lenni, hogy a következő uh.-n már nincs szívhang. Mivel senki nem jár minden nap, a 2 uh.között bármikor elhalhatott és a méretből kikövetkeztethető, hogy mennyi idősen, de gondolom, nem mindenkit érdekel. Akkora sokk, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, hogy azzal foglalkozzon, mikor állt meg a fejlődés.
jan. 21. 17:09
4/13 anonim válasza:
3as azt értem, de ha 12 hetesen derül ki akkor is nagyjából tudod mikor történhetett
5/13 A kérdező kommentje:
#4! Hogy tudnám már? Pont ez a kérdés lényege. Nem azt akarom tudni, hogy valamikor a 6hetes és a 12hetes uh.között, hanem, hogy konkrétan hány hetesen?
jan. 21. 17:35
6/13 anonim válasza:
Értem, bocsánat, azt hittem hogy arra vagy kíváncsi mikor nagyobb erre az esély.
7/13 A kérdező kommentje:
#6! Tulajdonképpen igen, arra, de nem a hivatalos statisztikákra, mert azt tudom, hogy szívhang után nagy mértékben csökken a vetélés esélye. Viszont ami utána elhal, gyakrabban végződik műtéttel, mint spontán vetéléssel. Itt meg mindig csak azt lehet olvasni missed ab.-om volt x hetesen. Engem meg nem az érdekel, hogy mikor szokták leggyakrabban észrevenni, vagy mikor csinálják meg leggyakrabban a műtétet, hanem, hogy mikor hal el.
jan. 21. 17:52
8/13 anonim válasza:
Jaa, egyébként én elég sok cikket olvastam a témában, mert az első trimeszterben nekem is ez volt a nagy parám. Illetve itt is néztem a tapasztalatokat. Ugye egyszer szívhang előtt van nagyobb hullám ha valami komoly rendellenesség van, illetve a másik 8-9. hét körül mikor kezd fejlődni a méhlepény és kevesebb progeszteront kezd termelni a szervezet. Gondolom ezek azok amiket a 12 hetes ultrahangon vesznek észre
9/13 A kérdező kommentje:
#8! Köszi, igen, pont az érdekelt, mert én is úgy tippeltem, hogy lehetnek-e ilyen "kritikus szakaszok", amikor gyakoribb, mert valami akkor fejlődik ki és sok esetben nem sikerül megugrani.
jan. 21. 18:14
10/13 anonim válasza:
Hormon szempontból ez a kritikusabb. Viszont fejlődési rendellenességek szempontjából szinte az egész első trimeszter, mert akkor fejlődnek a fontosabb szervek. Hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!