Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van olyan, aki szoptatás...

Van olyan, aki szoptatás alatt többször is elvetélt?

Figyelt kérdés

20 hónapos a kisfiam, szerettünk volna kis korkülönbséggel második babát ezért már tavaly november óta próbálkozunk. Nagyon nagy cicista. Leválasztani eddig még nem bírtam pedig gondolhatjátok szinte mindent megpróbáltam már a drasztikus elvételen kívül (lehet nála csak ez sikerülne, nem tudom).

Júniusban volt egy missed abom, most újra terhes (6 hetes) vagyok. Eddig rendben volt minden, de most megint barnázni és görcsölni kezdtem reggel/délelőtt.

A délutáni és az esti alváshoz (éjszaka többször is) szopizik. Szoptatás közben nem érzem, hogy görcsölne a hasam. Szerintetek emiatt van? Már nem tudom mit tegyek, aggódom nagyon. :(

Volt valaki hasonló helyzetben?

2023. nov. 19. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálam nem volt gond, pedig 5 hónapos, kizárólag anyatejes volt a nagy, mikor (tervezetten) megfogant a kicsi, szóval nem keveset szoptattam és végig.
2023. nov. 20. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!