Szerintetek missed ab után, ha terhes maradtam volna, kimutatná a teszt 4 héttel a műtét után?
Azt nem tudom, szerintem senki nem tudja itt megmondani, menj az orvoshoz és vele beszélj.
A terhesség egyébként nem jár alhasi bizsergö érzéssel
Missed abnál kitisztítják a méhet egy küret kanál nevű eszközzel, szépen lekaparják a méhfalról a méhnyálkahártyát. Amit szoktak ellenőrizni is. De (tegyük fel béna volt és "otthagyta") ha bentmarad a petezsák, embrió akkor is beindul a vetélés, hisz okkal kellett missed ab, az a terhesség életképtelen.
A bizsergés is lehet attól, hogy a küretkanállal kapargatták (én is éreztem pár napig, hogy ott csináltak "valamit", mint kb egy horzsolás vagy enyhe napégés, talán így tudnám leírni), nem magától vált le, hanem egy fém eszközzel lekaparták.
Missed ab.-nál ehalt terhességről beszélünk. Mégis, mi bizseregne? Természetesen kimutatná, ha élő terhesség lenne, de nincs.
Azért érzed, mert nem akarod elfogadni, hogy nem vagy terhes. Vetélésem után egy ideig még én is éreztem mindent is, de sajnos, attól még nem leszel terhes.
Próbáld meg elfogadni és előre nézz! A következő rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!