Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 7.hétben üres petezsák,...

7.hétben üres petezsák, hetfőn missed ab, van még esély?

Figyelt kérdés

Utolsó menstruációm július 8,

most vagyok naptár szerint a 7.hétben. Voltam 28-án ultrahangon, hüvelyi UH-t csinált,viszont nem látott semmit a petezsákban. Mondta, hogy várjunk még hétfőig, akkor menjek vissza a kórházban, ha akkor sincsen semmi, akkor missed ab.

Szerintetek van még rá esélyem, hogy egy hét alatt változzon bármi? Hogy ott legyen a picibaba a pocakban??

Köszönöm a válaszokat! :)

2023. aug. 30. 06:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

7es válaszoló, teljes mértékben igazad van, csak ilyenkor gondol az ember annyi butaságot! Félreértés ne essék, senkitől sem sajnálom, van egy 6hónapos kismama munkatársam, ugyan olyan boldog vagyok vele együtt😊

8as válaszoló, nagyon szépen köszönöm a szép szavakat, es az együttérzést. Nagyon örülök a boldogságotoknak😊

9es válaszoló, nagyon sajnálom, hogy neked is át kellett élni, de remélem, hogy ti sem adjátok fel!

Mi sem fogjuk, bármi is történjen :)

10es válaszoló, sajnálom az első terhességed, viszont tényleg igaz, hogy minden rossz után, jön valami jó. És nálatok így is lett, lett egy gyonyoru kis Csodad😍😍

Persze mindenképpen meg fogom írni, hogy mi történt hétfőn! :)

2023. aug. 30. 08:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok!

Nem adtuk fel nyilván :)

Műtét után az első vérzést megvártuk majd újrakezdtük. Egyből terhes is lettem.

Most lesz 2 éves a lányunk :)

2023. aug. 30. 10:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek 😍😍
2023. szept. 1. 14:54
 14/17 anonim válasza:
mi lett veled Kérdező?
2023. szept. 5. 21:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Jovohet kedden mutenek :/
2023. szept. 6. 07:56
 16/17 anonim válasza:

Nagyon sajnálom, pedig drukkoltam, hogy hátha pozitív irányba változik.

Nekem 3.5 hete volt missed ab műtétem, az egy kicsit segített a történetet lezárni, megnyugodni. Addig egész napom csak sírásból állt.

Rengeteg erőt és kitartást kívánok! Minden rendben lesz!

2023. szept. 6. 22:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom :)

Haat sajnos ez igy alakult, nagyon sajnalom, de az elet nem all meg. Erosnek kell lennunk, es addig probalkozni meg nem fog sikerulni.

2023. szept. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!