Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Terhes lettem volna, és...

Terhes lettem volna, és elvetéltem ? Időben megjött a menzeszem, de amikor megtöröltem wc használat után, a papíron láttam teljesen olyat, mint ami a képen szerepel, ami 4 hetes terhességet ábrázol. Észleltetek már ilyet? Megijedtem.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. aug. 23. 00:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így néz ki a valóságban egy 5 hetes terhesség. Kizárt dolog, hogy amit te láttál az egy embrió legyen.

2023. aug. 23. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen 3-5 mm tehát mint egy borsószem.

4 hetes pedig még kisebb.

2023. aug. 23. 06:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak vér darabka volt, velem is előfordult már. Nem embrió, hiszen még orvos sem látja uh-n az ilyen korai terhességet.
2023. aug. 23. 08:06
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy látható valami távozik belőled azt megérzed hidd el. 10. héten vetèltem el és láttam a kb másfél centis embriót (8.hèten állt meg a fejlődésben de nem lökődött ki csak a 10.hèten). De ez nem egy törlés alkalmàval történt, hanem iszonyatos görcsök után. Nem kívánom senkinek. Kizártnak tartom , hogy te ilyet láttál. Egyrészt 4 hetesen még nem látni semmit , ha pedig látni mint ahogy én is láttam, akkor az pár héttel "idősebb" terhesség volt, amit megéreztèl volna ha távozik... Olyan van , hogy pozitív a teszt aztán végül nincs semmi csak petezsàk vagy annyi sem. Na az lehet, hogy észrevétlenül távozik menstruációval, de ez nem..
2023. aug. 23. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

5

Én 4 hetesen vetéltem el. 2 cm körüli volt. És isszonyú fájdalmas,azért is írtam,hogy ha valaki 4 hetesen elvetél azt észre fogja venni,mert nem olyan mint egy menstruáció...

2023. aug. 23. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!