A dilapan tagitó pálca felhelyezese,kB olyan mint a rakszures? Vagy h teszek a pálcát fel?
Két napja vagyok túl a Dilapánon. Előre leszogezem, több lánnyal is beszéltem erről és nagyon egyéni kinek milyen "élmény".
Személy szerint sajnos horror. 6 órán keresztül (míg ott volt) hánytam, ment a hasam felváltva, rázott a hideg, hidegverejtékeztem és dobogott a szívem a szűnni nem akaró fájdalomtól. Mielőtt bevittek a műtőbe már majdnem elájultam. Cseppet sem túlzok sajnos. Kb semmiből nem lehet kiindulni hisz sosem voltam has vagy menstruációs fájós és úgy készültem hogy ez nekem a röhögve kibírós dolog lesz. Hát nem.
Kellett a dilapán, mert nem szültem még. Aki szült már, annak megrovidul, felpuhul és elvekonyodik a méhnyaka, jó esetben. De beszéltem olyan lánnyal is aki nem szült de mégsem fájt neki se a felhelyezes se a tágulás. Fájdalomcsillapítást kell kérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!