2 hete nem jött meg 4 tesztem pozitív ( egyre erősebb csík) ma délután alvás után először csak rózsaszínes utána piros vérzésem volt meg egy kis darab alvadt vér darab. Azóta semmi. Hasam nem görcsöl. Valaki járt így? Vetélés lett a vége.
Figyelt kérdés
Orvoshoz jövőhétre van időpontom.#vetélés #Jártmárígyvalaki
2023. febr. 6. 20:38
11/16 anonim válasza:
10 köszi
Nem lesz mert ikrek🤣🤣🤣
Itt csak zökkenő van🥰
Neked viszont remélem valóban minden rendben lesz.
12/16 anonim válasza:
Én is ügyeletre mennék. Terhesség alatt sokféle problémám volt,de az orvosom mindig azt mondta,hogyha vérzés vagy olyan van,aminél gondot látok,hívjam egyből,vagy pedig ha ügyeleti idő,menjek be mindenképpen.
13/16 anonim válasza:
Köszönöm, most már tényleg jó lenne egy kis nyugalom. :)
14/16 anonim válasza:
2 terhességemnél is. Elsőnél 6 hetesen, 3. terhességemnél 7 hetesen. Ügyeleten voltam, adtak progeszteront. Az persze sose derült ki, hogy ettől vagy nem, de a barnázás elmúlt, a terhességeimmel pedig minden rendben volt. (2. babával nem volt barnázás)
15/16 anonim válasza:
Ilyenkor nem várjuk az időpontot, megyünk ügyeletre
16/16 anonim válasza:
Nekem vetélés lett a vége. Hiába volt keddre időpontom dokihoz, hétfőn kezdtem vérezni, egyből ügyeletre mentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!