12.héten darabos vérzés,mindenképp vetélésre utal?
Figyelt kérdés
Nincs görcs.
Kora hajnalba elmentem a wc re elsőnek sötétbarna volt a papír
Alig telt el 20 perc már vér volt,amibe vérdarabok is voltak.
Szerintetek mennyi az esély arra hogy nincs baj?
2023. jan. 14. 10:08
2/17 anonim válasza:
Méhlepény hol tapad? Előfordulhat, hogy ha a méhszájon van, akkor ilyen előadódik. De jóval nagyobb az esély arra, hogy valami nem stimmel. Azonnal ügyelet.
3/17 Mazipa válasza:
Surgossegire is mehetsz ilyenkor,csak mineln hamarabb!
4/17 anonim válasza:
Pont így jártam, épp megörültem, hogy túl vagyok a 12. héten, aztán jött egy brutális vérzés, belőlem konkrétan akkora alvadt vér jött, mint az öklöm. Megvizsgáltak, baba jól volt, estére állt el a vérzés. Nem találták az okát. 1 hétre rá ugyanez megismétlődött, akkor látták, hogy a placenta hozzáér a méhszájhoz. Azt még nem tudom mi lesz a vége a dolognak, mert mèg csak most töltöm majd a 16. hetet, de akkor nem vetélés volt. Menj be az ügyeletre mielőbb.
5/17 anonim válasza:
És miért nem inkább a dokihoz rohantál, aki meg tud vizsgálni ahelyett, hogy ezt kiírtad nekünk, akik se orvosok nem vagyunk, se beléd nem látunk?!
6/17 A kérdező kommentje:
A méh mellső falán tapad
2023. jan. 14. 10:59
8/17 babyboom567 válasza:
Tényleg nem bántás, de miért nem ügyeletre rohansz 12 hetes terhesen,darabos vérzéssel?
Órák óta vizsgálaton kellene lenned, nem ide írogatni.
10/17 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy a kórházból írta a kérdést. Egy nő aki gyereket vár gondolom nem.otthon vicceskedik így a gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!