Hányadik héttől "biztos" a baba?
8-9 hetesen elmondtam kb mindenkinek akivel találkoztunk, család, barátok. Úgyis gyanakodtak volna, hogy nem iszom alkoholt, mivel amúgy nem volt szokásom visszautasítani.
A betöltött 12. hetet mondják, mint vízválasztó. Én most vagyok 22, de biztosnak még most sem érzem, szerintem amíg nincs a kezemben egészségesen, addig nem is fogom.
Amikor már érezni a magzatmozgást. Engem az nyugtatott meg. De leginkább az, amikor végre a kezembe foghattam.
Mi nagyon sokat vártunk rá, és az elején egyáltalán nem éreztem biztosan hogy megmarad. A szűk család (pl. anyukám) a 17. héten tudta meg.
Mondjuk a genetikai ultrahang után már el akartam mondani, csak pont jött a karácsony, és így azt már megvártuk a bejelentéssel. Bár a vacsoráig takargatni kellett a hasam, mert már szépen gömbölyödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!