Spontán, otthoni vetélés sztorikat szeretnék hallani?
Szombaton teszteltem egy pozitívat (akkor már 1.5 hetet késett, nem rendszeresen jött meg ezért vártam 1.5 hetet). Digitális szerint 5 hetes voltam, örültem. Másnap mentem dolgozni és egy dobozt kellett a földről az asztalra tenni, kb 6kg lehetett. Mikor feltettem az asztalra hirtelen fájni kezdett az alhasam. Mikor hazaértem már véreztem, görcsöltem minden bajom volt. Elmentem orvoshoz, aki mondta, hogy sajnálja, de ez ennyi volt. Aznap még otthon pihentem. Szomorú voltam egy pillanatig, de kicsit meg is könnyebbültem. Már nem azért, mert nem akartam gyereket, csak nem volt tervezve és anyagilag sem álltunk túl jól. Azóta minden rendben van, néha eszembe jut, hogy pl ma kb 3 hónapos lenne, meg hogy mi lett volna a neve stb.
25l
Utolsó vagyok
Nem most szombaton, hanem egy szombati napon,pontosabban tavaly februárban történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!