Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán, otthoni vetélés...

Spontán, otthoni vetélés sztorikat szeretnék hallani?

Figyelt kérdés
Barmi es bármennyi történet/tapasztalat jöhet :)
2022. jan. 26. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
4 gyerekem van és nem tervezünk többet, de ha megfoganna és elvetélnék sem érezném jobban magam, mintha az első lenne… gusztustalan vagy.
2022. jan. 26. 16:39
 12/18 anonim válasza:
1. vagyok, kicsit rosszul lett megfogalmazva a kérdés, eléggé félreérthető volt.
2022. jan. 26. 16:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha befejezted a mocskolodast, elmehetsz.
2022. jan. 26. 17:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy ezen az oldalon, ahol az anonimitas a lényeg, és az, hogy bármilyen kérdést feltehess, amit egyebkent kinos lenne mástól megkerdezni, vagy ahol csak tudakozólni szeretne az ember, ennyire személyeskedni es illedelmeskedni kellene. Egyegyszeru kérdést tettem fel, igaz, belátom, rosszul megfogalmazva, mentsegemre szoljon, hogy 2 gyereket ugrálok körbe, mert karantén van az oviban. De úgy látom, és ezt mar nagyon sok kerdesnel láttam, hogy könnyebb belekotni az emberbe, mint segiteni neki. Nem vagyunk egyformák, jelenleg eleg a saját lelki vilagommal foglalkoznom, nem idegen emberekevel a gyakori kérdéseken, es azzal, hogy milyen stilusban teszek fel egy kérdést.
2022. jan. 26. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Szombaton teszteltem egy pozitívat (akkor már 1.5 hetet késett, nem rendszeresen jött meg ezért vártam 1.5 hetet). Digitális szerint 5 hetes voltam, örültem. Másnap mentem dolgozni és egy dobozt kellett a földről az asztalra tenni, kb 6kg lehetett. Mikor feltettem az asztalra hirtelen fájni kezdett az alhasam. Mikor hazaértem már véreztem, görcsöltem minden bajom volt. Elmentem orvoshoz, aki mondta, hogy sajnálja, de ez ennyi volt. Aznap még otthon pihentem. Szomorú voltam egy pillanatig, de kicsit meg is könnyebbültem. Már nem azért, mert nem akartam gyereket, csak nem volt tervezve és anyagilag sem álltunk túl jól. Azóta minden rendben van, néha eszembe jut, hogy pl ma kb 3 hónapos lenne, meg hogy mi lett volna a neve stb.

25l

2022. jan. 27. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Nem most szombaton, hanem egy szombati napon,pontosabban tavaly februárban történt

2022. jan. 27. 11:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2022. jan. 28. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem azok estek a kèrdező torkának, akik másokat meg minden lelkiismeret furdalás nélkül biztatnak itt állandóan abortuszra…
2022. ápr. 3. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!