Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha elhal a magzat, akkor a...

Ha elhal a magzat, akkor a hasfeszülés is megszűnik?

Figyelt kérdés

Az egyik legnagyobb félelmem az, hogy megáll a baba a fejlődésben. Eddig minden rendben volt, de annyi rosszat lehet olvasni és hallani. 😐

Annyi az egyetlen tünetem, hogy minden nap feszül, van amikor szúrkál is a hasam. Ha esetleg megállna a fejlődésben a baba akkor vajon ez a feszülés, szúrkálás is megszűnne vele együtt?

2021. nov. 19. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Probléma mentes terhességet kívánok! :))

3

2021. nov. 23. 17:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) remélem nektek is hamarosan összejön a pici és mimden rendben lesz 🙏
2021. nov. 23. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a legfeltűnőbb változás az volt, hogy a melleim már nem voltak megduzzadva, nem feszültek, én már itt tudtam, hogy valami nem okés, többi tünetem mind megvoltak mégsem volt élő a terhességem... :(
2021. nov. 25. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned :( hány hetesen vesztetted el a babát? Én semmilyen tünetre nem tudok hagyatkozni, mert nincs és nem is volt. Se mellfeszülés, se hányinger, hányás vagy szagérzékenység. Az egyetlen tünetem a hasfeszülés és néha enyhe görcsölés, gondolom ahogy nő a méh.
2021. nov. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!