Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha császárral szültem és a...

Ha császárral szültem és a következő terhességem missed ab-al végződik hogyan zajlik a műtét?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy azok esetében akik még nem szültek előző nap befeküdnek és lamináriát helyeznek fel,másnap műtét és mehetnek haza.

Akik szültek azok pedig bemennek a műtét napján és pár óra mulva mehetnek is haza.

Nade császár esetén mi a helyzet?

Teljesen kitágultam,eltünt a méhszáj. Kitolási szakasznál tartott a szülésem,végül császár lett. Ez esetleg számit bármit is?

Vagy úgy kezelnek mintha nem szültem volna,csakmert a baba a szülőcsarornán nem haladt át?

2021. okt. 25. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De. Ugyanúgy kezelnek mintha siman szultel volna.
2021. okt. 26. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem magánkorházba volt missed abom első terhesség sose szültem még, az orvosom egy nagyon tapasztaltfő orvos, és még is tágitó nélkül megműtött és utána egy orával mehettem haza, azt mondta nem szükséges ilyesmi elötte, igy h te meg már szültél is biztos hogy csak alszol egyet majd és ennyit fogsz észre venni az egészből, ugy hogy ne izgulj
2021. okt. 31. 01:41
 3/4 A kérdező kommentje:

A kerdest csak kivancsisagbol tettem fel :)

Kesobb szeretnenk kistesot

1x mar volt missed abom a szules elott

Bizom benne hogy tobbszor nem kell atelnem a missed ab ot

2021. nov. 2. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor főleg ne gondolj már most ilyesmire …
2021. nov. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!