Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés után menstruáció?

Spontán vetélés után menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Múlthét hétfőn spontán beindult a vetélés otthon, nem kellett műszeres befejezés. 2 napig vérezgettem, utána 2 nap barnázgatás. Tegnap megint elkezdtem barnázni, picit fáj a derekam és a hasam, feszül a mellem, mint mensinél.

Ciklusom szerintem holnap kellene megjönnie.

Volt valakinek hasonló? Lehetséges egyáltalán, hogy megjöjjön ilyen hamar? Vagy csak a hormonok szórakoznak még?

2021. júl. 5. 11:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia 10-es! Köszönöm, hogy megírtad! 😊 Akkor Ti már próbálkoztok is? Nagyon szorítok!🤗 Én is várom az elsőt, aztán próba újra!
2021. júl. 15. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, próbálkozunk. Ezt a hónapot elengedtem :( talán majd a következőben összejön. Csak még nem jött meg sajnos, ma is teszteltem negatívat.

Drukkolok én is neked!

2021. júl. 15. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is spontán vetélésem volt a 6. hétben. 3 napig menstruáció szerű vérzésem volt, utána barnázás, de az jól elhúzódott, egészen a menstruációmig. Néha változott az intenzitása, pirosra váltott barnából. Szerintem ez még tényleg nem a mensid lesz, csak nem jött ki még minden... Nekem amúgy pontosan 29. napon megjött, ahogy normálisan is szokott.
2021. júl. 15. 21:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok! 12: Azért én még szorítok Neked a hónapban (is) 😊

13: igen, már felvilágosítottak, hogy ez az új cikulsom 😊 nekem 2. napja úgy néz ki megszűnt a barnázás... Elvileg másfél hét múlva kellene megjönnie, kíváncsi vagyok 😬 Szorítok Neked is!

2021. júl. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!