Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi van akkor, ha valaki covid...

Mi van akkor, ha valaki covid pozitív, karanténban van, de elvetél? Kap ellátást?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, ömlik a vér, kórház, orvos, műtét kellene. Elhagyhatja az ember ilyenkor a karantént? Mentőt kell hívni? Ellátják normálisan a kórházban?
2021. márc. 25. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
#2 Őszintén, nagyon-nagyon sajnálom a veled történteket. Bár igazuk van a válaszadóknak, gondolom arra vártak, hogy majd magától lezajlik a vetélés. Én került kétszer vetéltem itthon, de a különbség az, hogy engem felvilágosítottak a dolgok menetéről. Nem elég hazaküldeni a πcsába az anyukát, el kell neki mondani (ha f_stak a covidtól telefonon), hogy mi is a helyzet, miért várnak, mi fog történni, mi a normális vetélés alatt, mi abnormális és mikor kell a kórházba menni. A leírtak alapján szerintem nagyon nem lett felvilágosítva, így persze hogy félt meg szaladkált a dokik után megoldást keresve. Ahelyett hogy folyamatosan lehurrogták, el kellett volna szépen mondani, hogy mi a helyzet és akkor hazament volna és megnyugodott volna (valamennyire persze). E helyett rengeteg idő el lett pocsékolva h_lyeségre. Borzasztó, hogy ilyen orvosok vannak és hihetetlen, hogy ennyire nem képesek használni a józan eszüket.
2021. márc. 26. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

10as,az,hogy veled mi volt,azt ne vond parhuzamba azzal,hogy vele mi volt. Még egyszer,írta,hogy több orvos szerint se engedhették volna már haza. Gondolom az orvos szava már jelent valamit.

Embrió/magzatra meg akkor nekem az már baba jó?

2021. márc. 26. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Kritikan aluli ahogyan bannak az emberrel egyebkent nem csak covid alatt hanem nemelyik korhazban amugy is.. Remelem nem a pecsi klinikan volt ez mert jovoheten engem is mutenek :( nagyon sajnalom a történeted aki ilyen hosszan irta hogy igy kellett atelned:( borzalmas.. Kitartast
2021. márc. 26. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

12, ha verzik es gorcsol hivatalosan persze, h nem engedhetik haza.

De: ahhoz, h beinduljon a veteles van, hogy tobb het is kell, akar 4! is. Ez verrel, gorcsokkel jar. Ami bizonyos szinten, pontig normalis. Ez egy termeszetes folyamat sajnos. Es sok esetben gond nelkul, mutet nelkul meg is tortenik.

2021. márc. 26. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14 Pontosan így van. Én sosem bőgtem még úgy, mint mikor elvetéltem. Sajnos ez mind normális: a fájdalom, nagy görcsök, vérzés, darabos vérzés. Ha valaki, aki nem sokat tud a dolgokról végbenézte volna hogy mi történik velem, tuti azt mondta volna, hogy irány a kórház. Mondjuk mi is felhívtuk a sürgősségit, mivel pár óra szenvedés után megszűnt mindent fájdalom (ekkor távozott a petezsák), de este újra elkezdtem veszettül görcsölni. Azt mondták, hogy ez mind normális, addig amíg egy betét nem lesz full egy óra alatt, addig nincs baj. Mondjuk én kb. 2 órát tuti a wc-n ültem, mivel nem láttam értelmét a betétnek. Ugyanis a darabos vérzésre hasztalan. Másnap már sokkal jobb volt, csak húzódott a hasam, persze még mindig véreztem.

Bocsi a részletekért mindenkitől. Csak azért írtam le, mert bármennyire is borzalmas hangzik, maga a folyamat természetes, normális. Nehéz volt az egész, de másodjára is otthon vetéltem (sajnos a második babánk is elment), ugyanúgy saját döntés volt. Gondolhatjátok, hogy nem mentem volna bele másodjára is, ha nem érte volna meg.

2021. márc. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!