Mi van akkor, ha valaki covid pozitív, karanténban van, de elvetél? Kap ellátást?
10as,az,hogy veled mi volt,azt ne vond parhuzamba azzal,hogy vele mi volt. Még egyszer,írta,hogy több orvos szerint se engedhették volna már haza. Gondolom az orvos szava már jelent valamit.
Embrió/magzatra meg akkor nekem az már baba jó?
12, ha verzik es gorcsol hivatalosan persze, h nem engedhetik haza.
De: ahhoz, h beinduljon a veteles van, hogy tobb het is kell, akar 4! is. Ez verrel, gorcsokkel jar. Ami bizonyos szinten, pontig normalis. Ez egy termeszetes folyamat sajnos. Es sok esetben gond nelkul, mutet nelkul meg is tortenik.
#14 Pontosan így van. Én sosem bőgtem még úgy, mint mikor elvetéltem. Sajnos ez mind normális: a fájdalom, nagy görcsök, vérzés, darabos vérzés. Ha valaki, aki nem sokat tud a dolgokról végbenézte volna hogy mi történik velem, tuti azt mondta volna, hogy irány a kórház. Mondjuk mi is felhívtuk a sürgősségit, mivel pár óra szenvedés után megszűnt mindent fájdalom (ekkor távozott a petezsák), de este újra elkezdtem veszettül görcsölni. Azt mondták, hogy ez mind normális, addig amíg egy betét nem lesz full egy óra alatt, addig nincs baj. Mondjuk én kb. 2 órát tuti a wc-n ültem, mivel nem láttam értelmét a betétnek. Ugyanis a darabos vérzésre hasztalan. Másnap már sokkal jobb volt, csak húzódott a hasam, persze még mindig véreztem.
Bocsi a részletekért mindenkitől. Csak azért írtam le, mert bármennyire is borzalmas hangzik, maga a folyamat természetes, normális. Nehéz volt az egész, de másodjára is otthon vetéltem (sajnos a második babánk is elment), ugyanúgy saját döntés volt. Gondolhatjátok, hogy nem mentem volna bele másodjára is, ha nem érte volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!