Terhes vagyok, de még csak 3 hetes. a párom megütötte a hasam, nem olyan erősen hogy fájjon, de azért éreztem elég erősen. lehetséges hogy ettől elvetéltem? (úgy tudom az első hetekben a legnagyobb az esély erre.)
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 22:16
11/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. remélem jól van a baba, én meg költözök anyámékhoz
2021. márc. 23. 14:02
12/19 anonim válasza:
Hala Istennek!!! Tudod hany no nem meri ezt meglepni?? Le a kalappal! ❤ jo egeszseget kivanok neked es a babanak az exednek meg 10 evet tokolon seggbol szajba😘
13/19 anonim válasza:
Buszkek vagyunk rad! Ha van kedved, majd irj ide neha, hogy mizu veled meg a babaddal :)
Remelem, hogy mostmár biztonsagban vagytok.
14/19 A kérdező kommentje:
amikor észrevette hogy pakolom a cuccaim, teljesen kiakadt. azt mondta nem hagyhatom el, és lefogott. ütött harapott csapkodott, nagyon megalázó volt és fájt is. nem tudtam semmit tenni ellene, meg kellett várnom amíg lenyugszik abbahagyja. kb fél óra volt, nagyon félek hogy a picinek is lett valami baja:(( utána egyből otthagytam, akkor persze már ment a nagy bocsánatkérés. azóta nem láttam remélem nemis fogom.
2021. márc. 31. 22:52
15/19 anonim válasza:
Van rajtad nyom? Ha igen azonnal vetess latleletet!
16/19 anonim válasza:
Olyan jó hogy otthagytad! Gratulálok! Remélem minden rendben veled és a babáddal.
18/19 A kérdező kommentje:
jól vagyok, várom a babát :) közben ismerkedtem másokkal, van is valaki akivel szívesen együtt lennék. az ex hivogatott egy ideig, de letiltottam.
2021. szept. 1. 21:59
19/19 anonim válasza:
Ne ugorj egyik kapcsolatbol a masikba, mert ha nem dolgozod fel magadban ezt a sok rossz elmenyt, konnyen kikothetsz egy hasonlo mellett.
Nagyon vigyazz magadra, es legy nagyon nagyon buszke, mert rengeteg no nem meri meglepni amit te megleptel! Sok erot, egeszseget kivanok a babanak es Neked is, buszke lehet o is az anyjara, hatalmas dolgot tettel ezzel hogy jobb eletet biztositasz annak a kicsinek, mint egy ilyen fszfej apa mellett. 😊✌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!