Akinek volt vetelese mennyi Idő után jött meg a menszesze? Illetve mennyire vérzett? Illetve mi jelzett hogy meg fog nektek jönni vetélés után? Gorcs volt?
Csütörtökön volt egy hete spontán vetélés. Ma úgy néz ki megjött, bár barnás rozsaazines folyas van inkább kis vérrel, de most úgy néz ki elmúlt. Menszesz lesz?
Egyébként már hetvegen elmúlt az a kicsi vérzés ami volt nekem, azóta semmi.
Köszönöm a válaszokat!
2.-es én erre nem is gondoltam.
Akkor magyarul a vetelest úgy nézted mint egy menszeszt, és úgy is jött meg neked a következő mintha egy ciklusod lett volna.
Akkor lehet arról szó hogy nekem most van peteeresem, vagy ez hulyeseg? Mert szurkal bal oldalt mint amikor az van, de pecsetelo vérzés sosem volt peteereskor nekem. Köszönöm ha választ adsz!🤗
Semmi vérzés nincs továbbra is, vagyis a pecsetelo is teljesen abba maradt de már tegnap délután. ( pecsetelo alatt azt értem hogy tényleg vagy 2 csepp és nem elénk piros színű hanem inkább picit rozsaszines barnás)
Gondolkodtam sokat és volt már nekem ilyen peteereskor, bár akkor nem figyeltem rá mivel nem volt akkor tervben baba. Na mindegy. Meglátjuk mi lesz, de szerintem peteeresem van, a szagok ízek is másak most nekem, és az államnál szépen ki jött egy két pici pati mint amikor ovulacion esek át😅
De tényleg koszi mindenkinek a választ, és továbbra is meghallgatom az esetleges tapasztalatokat! Szép napot mindenkinek😄
Nekem spontán vetélésem volt pár hónapja,úgy alakult a ciklusom azóta mintha menzesz lett volna.
De pár éve volt műtétes vetélésem akkor több idő kellett mire megjött az első menzesz.
Sajnálom utolsó válaszoló!
Remelem azóta már van gyerkocod!
Továbbra is kicsit szurkal ugyanugy, egész nap. Na meglátjuk 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!