Lehet hülye kérdést teszek fel, de ki mitől vételét el? Nekem az orvosok azt mondják azért mert nem ettem normális és súlyokat emeltem
3x vetéltem el. És soha nem mondtak konkrét okot. Amikor a fiam összejött akkor is emelgettem és cipekedtem. A keresztfiam akkor volt 2 és kb 12kg simán felvettem rövid ideig. Most barom a 2.at 20 hetes vagyok. Most mertem meg apóssal a vetőgépet árpával. De ez már a 4.köre hogy én segítek. Semmi bajom nincs. Tegnap voltam uh-n. Minden rendben. ...
Annyi oka lehet a vetélések. Ki sem derül igazából.
Biztos hogy nem ettél vetéltél el, gondolom ezek szerint odafigyelsz arra mit eszel és kondizol.
Én előtte is egészségesen érkeztem és ugyanúgy jartam edzeni heti 5 napot mint előtte.. a hasizmom is megkoszonte mert alig nőtt a hasam és szinte rögtön visszament. 1 kg felesleg volt ossz-vissz rajtam szülés után. Vittem magammal a picit 3 honaposan már az edzoterembe végig aludt vagy csak nézelodott makk egeszseges... terhesség nem betegség!!!! Ha előtte is fontos volt az egészséged/formád ugyanúgy figyelj rá! Érezni fogod mennyi energiád lesz a vége fele mennyit tudsz edzeni! A súlyokból ha úgy érzed picit lejjebb vehetsz és több sorozat számot csinalhatsz akkor.
Az eves tok mindegy. Nem szamit egyaltalan.
Az emelestol valoszinubb, valaki birja, valaki nem. Egyik terhessegnel gondot okoz, a masiknal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!