Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki esetleg spontán elvetelt...

Aki esetleg spontán elvetelt hogyna indult meg? Mindenkeppen gorcsokkel? akinek massal indult, tisztulassal hasmenes stb?

Figyelt kérdés
Olyan 5, lassan 6 hetes lehetek orvos elmaradt menzesz utan latott 4 nappal, meg semmi nem volt az uhn. De most fura erzesem van gorcsolgetek es hasmenesem is volt mar 2x.tudom orvos de mar beszeltem vele errol.
2021. febr. 28. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem vérzéssel indult meg, görcsök nélkül. Más tünetem nem volt. De az enyhe (!!!) görcsök, hasmenés/szorulás, egyéb fura érzések teljesen normálisak terhesség alatt, ne aggódj!
2021. febr. 28. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Pecsételés, rá 1-2 napra görcsök, enyhébb vérzés. Aztán erősödött a vérzés na meg persze a görcsök is. Hasonló egy menstruációhoz, de nem sokkal jobban fájt (persze kibírható). Van akinél nincsenek görcsök, nemrég olvastam itt az oldalon ilyenről. Olvass vissza, sok, a tiedhez hasonló kérdés van a vetélés/missed ab szekcióban.

U.i.: Nálad még egyáltalán nem biztos, hogy vetélésről van szó, sőt. Feleslegesen ne ijesztgesd magad.

2021. febr. 28. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
*de sokkal jobban fájt (elírás)
2021. febr. 28. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:

8 hetes volt, nem fejlődött sajnos.

Nagyon rossz érzésem volt, másképp fájt a hasam mint korábban, minden terhes tünetem elmúlt hirtelen.

Enyhe bizsergés volt egész nap a méhemben, olyan meg fog jönni érzés egész nap. Este is fájdogált. Aztán zsibbadt a combom, hangulatváltozásaim voltak, rossz volt a közérzetem. (Nálam így szokott megjönni)

A derekamba is kisugárzott a fájdalom.

Barnás folyás kezdődött, az orvos felkészített, hogy vetélés lesz.

Megtörtént, erősödtek a hasi görcsök szinte percenként mint a vajúdáskor a méhösszehúzódás (menzi szerű fájdalom, de az erősebbikből)

Aztán pisiléskor nagyobb darabos barnás dolgok távoztak, később véres is.

Nekem az első nap volt a legrosszabb, erősek voltam a görcsök, de utána ahogy levált egy darab a méhnyálkahátyából és távozni tudott megkönnyebbültem, másnap már csak 1-2 kellemetlenebb görcs volt. Fáradt voltam, inkább csak pihentem, zuhanyoztam meleg vízben...

1 hétig tartott kb, az utolsó napok már olyanok mint a normál menstruáció, csak vér max 1-2 apró darab, fájdalom már nincs (csak a lelkedben)

Szerintem neked még ilyenről szó sincs. Pici a terhességed, ilyenkor mèg nem igazán látják az ultrahangon... adj egy pici időt neki, és ne stresszeld magad feleslegesen. Ha nem vérzel, nincs barnás folyásod, nincs durva hányás (komolyabb rosszullétre gondolok, émelygés, ájulás) akkor nem kell aggódni, ezek a rosszabb jelek, persze így is van akinek tudnak segíteni progreszteronnal ha az embrio egyébként életképes. Ha beteg lenne, akkor sajnos nem nagyon segít semmi.

Méhen kívülire is szoktak gyanakodni az elején, az egyszerű vérvétellel kimutatható (hcg szintet néznek pár napon keresztül, annak a növekedése árulkodó, hogy minden rendben van-e)

A hasfájás, benyilaló görcsök lehetnek azért is, mert nő a méhed, nyúlnak a szalagok. Ha nem társul színes hüvelyváladékkal, akkor nem kell a legrosszabbra gondolnod egyből. Persze lásson orvos ha megnyugtat, ellenőrizze a fejlődést, de most az emésztés felborulása miatt biztos nincs veszélyben! ;)

2021. márc. 1. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Nekem is így volt. Az a nagyobb darabka szerintem a petezsák volt, nem nyálkahártya. Miután kijött, hirtelen egy nagy megkönnyebbülést éreztem.
2021. márc. 1. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket, sajnalom hogy at kellett eljetek:( holnap megyek ultrahangra meglatjuk mi a helyzet.
2021. márc. 2. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
majd írd meg, mi volt! szorítok!
2021. márc. 2. 12:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Petezsak 1.75 cm, szikholyag 3 mm.. Embrio nem latszik.. Hetfon vissza kell mennem hogy mi a helyzet vele. Elmult a mellfajdalmam is.

De igazsag szerint nem stresszelek mar.

Azt mondta az orvosom ha nincs baba akkor sem kell abortuszra rohanjak mert vagy felszivodik vagy kilokodik majd.

2021. márc. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!