Mi lehetett a baj?
Sziasztok.
Mi lehetett a baj hogy már 1 hete halott volt a kisbaba a hasamban? 7 hetes lettem a héten es hétfőn mondta a doktor hogy 1 hete már halott. es csütörtökön mutenek😭😭😭
Miért volt ez? 😭
Nagyon sajnálom, ami történt! :(
Sajnos általában nem derül ki, pontosan mi okozza, többnyire az embrió élettel összeegyeztethetetlen genetikai hibája miatt nem fejlődik tovább. A későbbiekre ez semmit nem vetít elő, ettől még lehet egészséges terhességed. Élő példája vagyok én és a Kislányom, aki egy missed ab után teljesen egészséges terhesség végén, időre, probléma nélkül született.
Tudom, hogy ez most nagyon nehéz, de kitartás! Támaszkodj a családodra, segíthetnek ezen túljutni.
Szia
Van ilyen nekem is 7 hetesen elment, előtte már volt szívhang. Most 6h 5n még szívhangot sem hallunk.
Sajnos ezt sosem lehet tudni, de inkább most menjen el, mint később nekünk keljen dönteni. Szeptemberben 14.héten genetikai betegség miatt mi döntöttünk úgy, hogy ne szülessen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!