Mikor estetek újra áldott állapotba?
Sziasztok.
Múlt hónapban 3 pozitív teszt után a ciklusom (28 naposak) 33. napján este erősödő görcseim lettek. Meleg hatására még jobban fájt a hasam. Másnap reggelre megjelent a vérzés, darabos fekete és iszonyúan sok. 7 napig véreztem abból 4 napon keresztül éjjel sem tudtam aludni annyira fájt mindenem. Még a flector por sem segített rajtam. :( Akkor beszéltem orvosommal annyit mondott, hogy próbáljam feldolgozni viszont ha tovább vérzek menjek be hozzá. Erre nem volt szükségem hála istennek.
Olyan kérdésem lenne, hogy aki sajnos élt át már hasonlót mennyi idő után esett újra áldott állapotba? Illetve mennyi esély van rá, hogy következő alkalommal már nem végződik így? :(
Köszönöm szépen! ☺️ Egyenlőre abba hagytuk a próbálkozást, szeretném feldolgozni ezt a traumát. Ugyan most kezdtük el és elsőre sikerült is, csak nagyon megvisel lelkileg.
2-es neked gratulálok ❤️ remélem most már minden oké lesz nálatok! ☺️
Májusban 7 hetesen vetéltem el, a kórház wcjén egyszerűen kipottyant, pont a név napomon műtéttel záródott. Júniusba + teszteltem már 20 hónapos a fiam.
Idén sajnos 13 hétben betegség miatt volt megszakítás, ha lehetne már most próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!