Missed ab után 3 héttel enyhe vérzés? Többi lent...
Nekem már az fura hogy két hét után hívott be téged a doki kontrollra... És máris élhettél szexuális életet. Annyi idő alatt nem hiszem hogy regenerálódsz.
Nekem missed ab után 6 hét után volt kontroll mert megkellett várni a kövi mensit.
Lehet az együttlét tett be neked de majd a dokid megmondja...
A műtét után volt olyan heves vérzésed? Nekem vetélés közben sem volt egy betét tele. És a doki azt mondta, hogy akkor hívnom kell, ha ilyesmi megtörténne, mert az már túl sok. Fura, hogy műtét után történt. Ha jól értelmezem persze.
Nekem miután elállt a vérzés kellett kontrollra mennem (kb. másfél hétig véreztem). De én természetesen vetéltem.
Nem hinném, hogy menstruáció. 3 hete volt a műtét és utána még véreztél egy darabig. Ez túl korai lenne. 4-6 hét. Nekem kb
3,5 volt. Tehát 3,5 héttel a vetélés után, amikor már semmilyen vérzésem, barnázásom nem volt és az UH is kimutatta, hogy kitisztultam.
Nekem is 3 hete volt missed ab-om. Nekem akkor azt mondták, ha nagyon vérzek, vagy darabos, akkor irány vissza, az gáz.
Nekem is 2 hét után volt kontroll, mindent rendben találtak, mehetett a házas élet, illetve ujra belefogtunk a babába is.
Nekem 5hetes terhesség volt, üres petezsákkal, 7hetes lettem volna mikor műtöttek. Azt mindta az orvos, minél kisebb a terhesség, annál elöbb lehet újra minden.
Én sos visszamennék a helyedben. Nekem a műtét után össz vissz 3nap barnás folyásom volt, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!