Meddig normális hogy ennyire padlón vagyok?
Figyelt kérdés
Kedden elvesztettem a kisbabámat.
Sajnos nagyon beteg volt,így vetélés indukcióval meg kellett szülnöm.
Borzasztóan padlón vagyok,naponta rengeteszer sírógörcsök jönnek rám.
Számomra ez még mindig feldolgozhatatlan.
Van három egészséges gyerekem,már itthon vagyok a családommal mégis teljesen random rám tör a sírás.
Tudom hogy egyénenként változó,de normális ez?
2020. szept. 27. 06:54
1/7 anonim válasza:
Kedden volt. Még egy hete sincs. Teljesen normális ha a padlón vagy, pláne ha tervezett baba volt.
2/7 babyboom567 válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Igen, normális, hiszen meg kell gyászolnod a kisbabád.
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális! Elveszítettél valakit,meg kell gyászolni. És még 1 hete sincs ez. Szerintem inkább most sírd ki magad.
4/7 anonim válasza:
Részvétem...őszíntén sajnálom. Pár nap múlva lesz 1 éve, hogy elvesztettem 2 csecsemőt. Pl tegnap is sírtam miattuk és most is könnyezek. Gyászolj ameddig jól esik, de azt tudd, hogy akármennyire is fáj,az élet nem áll meg. Én próbáltam úgy felfogni a dolgot, hogy ugyan borzalmas ami történt és nem így kellett volna lennie, de 2 beteg babával tönkrementünk volna lelkileg, testileg és kaptunk egy új lehetőséget arra, hogy legyen egészséges gyermekünk. Most várom a szivárvány kislányunkat. Pár hét és velünk lesz. Kitartást!
5/7 anonim válasza:
Én lassan 2éve vetéltem el 8hetesen, azóta született egy kisfiam is, de még mindig eszembe jut szinte naponta.
6/7 anonim válasza:
Nekem ez rémálmom. Hasonlósan éreznék. Nagyon sajnálom
7/7 anonim válasza:
Sok volt ez egyszerre. Babát vártál, kiderült, hogy beteg, fel kellett készülnöd a műtétre, az elvesztésére.
Adj időt magadnak. Ki kell ezt pihenni minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!