Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Normális, hogy az első mensi...

Normális, hogy az első mensi missed ab után nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Első nap fájt a hasam,derekam piros friss vérzés volt,de nem volt nagy mennyiségű. Gondoltam másnapra elönt,de csak kevés barnázás volt és most is az van.

Valami gond lehet? Mindenhol azt olvastam,hogy az első nagy mennyiségű vérzés lesz! Hát ez nálam nagyon messze áll.

2020. júl. 13. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem se volt sok. Én is azt hittem erős lesz. De nekem egyébként se szokott erős lenni, általában vékony a méhnyálkahártyám.
2020. júl. 13. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez a kettő szokott történni, vagy kevesebb, vagy erősebb. Nekem sem volt erősebb, bár nekem amúgy egy ideje alig van. A következő lehet hasonló lesz mint, ami korábban volt.
2020. júl. 13. 21:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 13. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon kevés volt, és 3 nap alatt vége is lett.
2020. júl. 14. 10:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Nálam is ez van. Jövő kedden megyek orvoshoz, remélem megnyugtat ő is. A következő is ilyen gyenge volt?
2020. júl. 14. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nekem a következő is gyenge volt, lehet még gyengébb mint az első.
2020. júl. 14. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Nem tudom. Már nem volt következő 😉😊
2020. júl. 14. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:
De jó!! Mi sem szeretnènk várni a próbálkozással,csak nem tudtam ez normális mensinek minősül-e ez a kevés vérzés.
2020. júl. 14. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ilyen kevés, mert kikaparnak alaposan, és nem tud még normálisan felépülni.

Az előző babára nagyon sokat vártunk. Missed ab után első hónapban sikerült a pocaklakó :)

Viszont arra készülj, hogy ha elsőre összejön ne menj sztk-s rendelésre. Ott konkrétan ordított velem a dr.nő. szerinte korai. Érdekes, mivel sem az az orvos nem mondta aki műtött, sem a magánrendelésen ahova most járok.....

2020. júl. 14. 13:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Én csak magánorvoshoz járok. Sztk-ba be sem megyek.
2020. júl. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!