Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Együttlèt missed ab után mikor?

Együttlèt missed ab után mikor?

Figyelt kérdés

Igazából már több,mint 3 hónapja nem voltunk együtt a férjemmel. A terhesség alatt nem lehetett hematoma miatt (1 alkalommal voltunk együtt a 12 hét alatt), aztán a genetikai ultrahangon kiderült a baba beteg, így meg kellett szakítani a terhességet. :(

Pár nap híján 1 hónapja történt a műtét.

Már jó lenne összebújni. Az orvosom egy hónapot mondott,hogy addig ne,de kontrollra csak mensi után kell mennem,ami még nem jött meg.

Összebújhatunk vajon kontroll előtt is?

2020. júl. 11. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Missed ab után 2 héttel bújtunk össze. Addigra záródik a nyakcsatorna. Rá egy hétre megjött, utána terhes is maradtam. Semmi baj a babával :)

Ha a dokid 1 hónapot mondott, az már letelt.

2020. júl. 11. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom😔 Nekem a doki 2 hetet mondott áprilisban. Azt mondta addig vissza is záródik a méhszáj. Nekem 3 hétre rá volt kontroll, de csak kézzel nézte. Műtét után 5 héttel jött meg a menstruációm.
2020. júl. 11. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 11. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A kontrollig mindenképpen kellett várnom, aztán kiderült egy baki, amit műtét közben történt, így azután még 4 hetet kellett várni, összesen 6,5 hét volt. Közbe meg is jött. Amúgy 2-3 hetet szoktak javasolni, de addig meg is történik általában a kontroll-
2020. júl. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!