Hashimotos vagyok és most volt missed ab-om. Van akinek
ezután a következő terhessége rendben zajlott?
21/30 A kérdező kommentje:
19-es. Köszönöm. Ez volt eddig a legmegnyugtatóbb komment 😊 bízom benne hogy legközelebb minden rendben lesz. A tsh-m 1,2 volt teherbe esés előtt 1 hónappal, de ahogy terhes lettem rohantam vérvételre és azonnal megugrott 3,8ra. Persze egyből emeltünk a gyógyszeren, nem tudom hogy ez elég volt e mert azóta most megyek majd kontrollra, nem telt el egy hónap az emelés óta hogy nézzük ujra és közben ugye missed ab lett. Szóval nem tudom hogy ez hogy megugrott a tsh ez nem lehetett e az oka a bajnak. De ennél gyorsabban már nem tudtam volna vérvételre menni. A pozitív teszt másnapján mentem is...
20
Nekem ugyan 1 vetélés volt,de mivel a mostaninál nincs semmi panasz, rendellenes vagy bármi,nem lettem veszélyeztetett. A vedőnő inkább úgy kezel,de nincs semmilyen tiltásom.
2020. máj. 5. 11:27
Én kétszer vetèltem és így sem vagyok veszèlyeztett, pedig van egy kicsi hematomám is.
Bár ha nem home officban dolgoznèk, akkor lehet más lenne a helyzet, sőt!!
Kérném magam a táppénzt szerintem.
Így most jó,mert itthon lehetek.
2020. máj. 5. 14:27
A hashimotom a 2.terhessegem utan derult ki, nem tudom hogy elozoeknel volt-e, tsh szintet allitottak be h teherbe tudjak esni, elsore osszejott a baba, verzes itt is volt, mint minden esetben, progeszeront szedtem 14. Hetig.
Havonta korrigal az endokrinologus, jelenleg epp alacsony a tsh-m (0.3) de a doki szerint nem gaz, csokkentette az adagot. Minden eselyed meg van ra h egeszseges terhesseged legyen! Valoszinuleg mas lehetett a dologban.
2020. máj. 9. 22:27
25/30 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Én is ebben reménykedem 😊
Nem tudom kérdező azóta hogy alakultak a dolgok, összejött-e a baba. Hashimotom van és mellé leiden mutáció (véralvadási probléma) úgyhogy még szúrnom is kell magam terhesség alatt. Az első terhességem missed ab-bal végződött 7 hetesen. Utánna elmentem ellenőriztetni a tsh,t3,t4 értékeket. A tsh 8-as volt, kaptam rá euthyrox 75-t ami nagyon hamar levitte 1.8-ra. Azonnal össze is jött a baba, decemberre várjuk. Remélem neked is összejön vagy már össze is jött azóta.
2020. okt. 14. 22:33
19 vagyok.
Azóta megszületett az egészséges kisfiam. :)
Erdekesség.. szülés után 6 hettel nézettem tsh-t..lement a béka s.gge alá. Most a kezdeti, 25 mikrogr.-okat szedem.
Kerdező, veled valami ujság?
2020. okt. 19. 08:03
28/30 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta még nem jött össze a baba nekünk. Most én is prednisolon kezelest kapok, és reménykedünk hogy összejön ☺️ neked gratulálok 19es
29/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Nagyon remélem hogy ezúttal minden rendben lesz. Szedem a progit és szurom a verhigitot. Majd 2 hét múlva lesz uh. Szorítsatok🙏☺️
Kedves kérdező mi lett végül minden rendben ment? :) remélem azóta minden okés.Én most kezdem a kezelést még csak kezdődő hashimotom van, nem nagy eltérésekkel de ígysem sikerül a baba 2 éve.
jan. 16. 14:08
Kapcsolódó kérdések: