Mola terhesség kinek hogy alakult?
Sziasztok. Egy hete voltam abortuszon 10 hetes mola terhesség miatt. Megnagyobbodott méh hólyagos vizenyos valadekkal. Nos miután felhelyezett VM a doktor egyből gombolyag darabok jöttek ki.
Utána a műtét végeztével közölte szövettani vizsgálatra küldi a levett szövetet.
Nagyon nagyon félek mert olvastam ez nagyon ritkán fordul elő ezek után nem ajánlott 1 évig teherbe esni se. 3 gyermek van nekem 32 éves vagyok...
Attól tartok VM rossz eredmény jön ki jövő héten..ha igen újra vákuum tisztítás ha úgy jobban tetszik egészségügyi kaparas.
Ez könnyen alakul daganatta ha a hcg szint emelkedik. Terhesség megszakítás után is illetve ha a gomolyagok megvannak vagy alakulnak ...
Sokszor fáj a fejem hányingerem is van... szédülök..lehet az idegesség miatt is. Nem tudom. Volt hasonló valakinek aki tudna nekem ezzel kapcsolatban akár jót rosszat írni.
Köszönöm szépen
Szia. Nekem részleges mola terhessègem volt,ami csak szövettanból derült ki.
9 hetes ultrahangon nem volt szívhang, mivel nem volt a terhesség alatt erre utaló jel, így az orvost is meglepte az eredmény.
Nekem tavaly májusban derült ki és kb 2 hónap kellett mire a hcg kiürült a szervezetemből és utánan próbálkoztunk is,teherbe is estem,de a baba nem maradt velünk.
Kívánom,hogy minél előbb túl legyél ezen és babás legyèl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!