Vetélés utáni menstruáció?
A vetélésem óta 2x jött meg, mindkétszer több, mint 2 hétig tartott, de csak 2-3 volt jelentősebb vérzésem.
Most a doki felírt egy gyógyszert, 2 napja, Provera 5mg. Még nem kezdtem el szedni, félek kicsit, sosem szedtem hormonokat (fogamzásgátlót sem).
Szerintetek szedjem vagy várjak még?
Másnak azonnal helyreállt a menstruációja?
Köszönöm a választ. Nekem 28 napos volt, most is annyi, csak a menstruációm hossza változott meg.
Nagyon nem szeretnék szedni semmit... persze ha muszáj. Viszont közben reménykedem, hogy csupán egy kis időre van szüksége a testemnek, aztán helyreáll magától.
Adj időt a testednek, és a hormon háztartásodnak, hogy helyreálljon!
Az én ciklusom 23-24 napos, 3-4 napig tartó, viszont a műtét után kereken 1 hónapra rá jött meg.. viszont elhúzódott 5-6 napig..
A következő viszont már rendesen megjött, 24. napra.
Ilyet nem mondhatok, hisz nem vagyok orvos.
Viszont én biztos várnék még minimum 1 ciklust, hátha annak már normál hossza lesz, és nem kezdenék el rögtön hormont adni a testnek.
Persze, megértem.
Így is fogok tenni. Jó lenne ha magától megoldódna.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!