Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 2 vetèlès után, hova forduljak...

2 vetèlès után, hova forduljak? Milyen vizsgálatokra menjek?

Figyelt kérdés

Az orvosom annyit mondott, hogy nem ártana genetikára menni?

De beutalót nem adott.

Elmegyek maszekban is,de merre induljak?

2019. dec. 27. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Orvosod letiltott a kérdezésről?

Nem tőle kéne megkérdened?

2019. dec. 27. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem tobb helyre kuldott az orvosom, utalival. Genetikara, ott folvettek egy csaladi anamnezist, es visszakuldtek az orvosomhoz ujabb utaloert sajat magukhoz :D csinaltak hazastarsi kariotipizalast, illetve nekem meg nehany gent megneznek.

A genetika mellett megyek masik vervetelre is. Hormonokat, cukrot, ilyesmit fognak nezni. Ezt meg nem csinaltam, errol nem tudok bovebb infot, a genelemzes meg a kariotipizalas az ami sokaig tart, azzal kezdtem. Kerj utalot, ez milyen gaz mar h nem adott magatol.

2019. dec. 27. 10:15
 3/4 A kérdező kommentje:

#1# A műtèt után a kórházban nem azzal voltam elfoglalva,hogy kèrdezgessek.

A kontroll meg még nem volt,mert azt mondta első menstruáció után menjek,de ott meg még nem tartok.

Amikor fölkeltem az altatásból bejött hozzám és akkor mondta,hogy nem ártana egy genetika,de most a pihenèssel foglalkozzak.

Így nem beszéltünk kb semmit illetve a kontrollt mondta még.

2019. dec. 27. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, én 3 vetélésen vagyok túl, a nőgyógyom továbbirányított egy habab szakértő nőgyógyhoz. Az utolsó vetélésem októberben volt, a kiürülésen az első menzeszen túl vagyok, és a hétre kaptam időpontot a szakértőhöz. A vizsgálatok hosszáról, idejéről tudna vki írni vmit? Gondolom a labort egy meghatározott ciklusnapon kell elvégeztetni. Aki túl van már ezen, milyen lelkierővel próbálkozott újra a teherbeeséssel? Én már félek belevágni, nem akarok még egy ilyen fájdalmas veszteséget. Hogy lehet a pozitív teszt után magabiztosan, bízva a sikerben megélni a terhességet, attól tartok minden percem izgulás lesz. Köszönöm
2020. jan. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!