Ez most milyen táppénz? Ugye később mehetek dolgozni?
Buta a kérdés tudom, de még sosem voltam így táppénzen!
19 hetes vagyok, napok óta nagyon fáj az egyik forgóm. Voltam a terhesgondozóban,ahol adtak javaslatot táppénzre. Voltam a háziorvosnál (aki amúgy egy gyökér), be se kellett mennem, az asszisztens élvezte a papírt, utána kijött, gyors ledarálta hogy akkor táppénzre vették, utána mondott valami olyat, hogy hét napos táppénz, meg több napos valami aztán ott is hagyott....
Akkor ott hirtelen azt hittem hogy értem hogy miről beszél, de haza felé menet annyit gondolkodtam rajta hogy már nem tudom mit gondoljak 😄
Ez most ugye nem azt jelenti, hogy ki vagyok írva a terhesség hátra lévő részében?
Mert úgy érzem, hogy csak ki kell pihennek...
Nem kaptam. Eddig ha táppénzen voltam (pl megfázással) akkor mindig vissza rendelt és csak utána kaptam meg a rózsaszín papírt.
Nem mondta az aszinsztens hogy ha elmúlt a fájdalom menjek vissza, de azt se hogy akkor mostantól otthon maradok.
De jövő héten ha már jobb vissza megyek
De ha akarok menni dolgozni menetek?
Ugye?
Nekem most ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!