Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szedtetek...

Terhesség alatt szedtetek valamilyen vitamint? És ha igen, az orvos ajánlásával, vagy magadtól?

Figyelt kérdés

2019. júl. 22. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Igen

Vasat

Magnéziumot

Calciumot

Magzatvédőt ( hogy ne kelljen még 100 vitamint szedni)

Magamtól..

És az orvoshoz, mikor mentem, csak megerősített a témában...

"Helyes... ugyanezeket javasoltam volna.. csak így tovább"

Voltam már kismama, így képben voltam.

Vérzés miatt szedtem Ruthascorbint

Ügyeleten megdicsértek miatta.

Nem emiatt lesz nagy súlya a babának.

Lányom kifejezetten kis súllyal született, és én sem híztam el...

2019. júl. 22. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Gravidát, kalciumot, c-vitamint magamtól, majd magnéziumot és vasat orvosi javaslatra.
2019. júl. 22. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ca, Mg, Folsav és C-vitamin. Magamtól.
2019. júl. 22. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Gravidát magamtól, ahogy megtudtam hogy terhes vagyok. Magándokim kérdezte szedek-e és mit. Azt mondta az teljesen jó. Plusz vitamint nem mondott. Sok zöldséget, gyümölcsöt ettem.
2019. júl. 22. 10:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt a sok minden külön-kölön?
2019. júl. 22. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Folsavat és magnéziumot.
2019. júl. 22. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtünk babát tervezni, megkérdeztem az orvost, hogy jó lesz-e az Elevit, azt mondta jó. Azóta is azt szedem, nincs gondom vele.

22 hkm.

2019. júl. 22. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim semmit sem javasolt, sőt külön mondta, hogy szerinte tök felesleges. A védőnő, a házi orvos és mindenki más is viszont mondta, hogy szedjek várandós vitamint. Gravida Optimát kezdtem el szedni, engem megnyugtat a tudat + nagyon sokat hánytam és nem is tudtam megfelelően táplálkozni.
2019. júl. 22. 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Én az orvos ajánlására szedek mindent. Femibion, magnézium (ezt minden kismamának ajánlják) és vasat (ezt csak félidőtől, vérszegénység miatt.)

Ebből a Femibion ami szerintem se nem árt se nem használ, szóval akkor szedem amikor eszembe jut.

2019. júl. 22. 21:22
 10/10 anonim válasza:
Terhes vitamin mellé ajánlott mást is szedni pluszba? Én elevitet kezdtem el a terhesség előtti 1 hónaptól. Most 6 hetes vagyok.
2020. júl. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!