Ki meddig dolgozott konyhán terhesen? Ha épp meg csinálta a dolgát le tudot ülni? Nekem nem nézik ezt jó szemmel azt mondják menjek segíteni . De nekem nem nagyon segítenek .
Lehet lepontoznak, de szerintem minden terhes nő akkor dolgozzon, ha teljesen el tudja látni a munkáját, nem szorul segítségre, vagy extra pihenőkre.
Én is terhes vagyok, tudtam, mikor kell abbahagyni, nem akartam rászorulni a kollégáimra, vagy hogy rossz szemmel nézzenek rám, hogy én kivételezett állapotban vagyok.
Ha nem néznék jó szemmek és fizikailag meg lelkileg sem érezném jól magam akkor már tuti nem dolgoznék. Vagy esetleg 8 óra helyett 4et, vagy beszélnék a főnökömmel hogy már kevesebbet birok, és ha nem nézi el akkor inkább befejezném, Ezeken a köztes megoldásokon elgondolkodnék.
Nem tudom most hány hetes vagy, de ha elkezd majd rohamosan növekedni a pocakod főleg jóval lassabban fogsz majd tudni mozogni, és nehezebben fogod bírni.
Nekem a barátnőm nem konyhák de vendéglátásban dolgozott. 20 hetesen még semmi baja nem volt, 25 hetesen már nagyobb volt a hasa, ekkor kezdett kevesebbet dolgozni, így a 32. hétig bírta a munkát.
De szerintem ez nagyon egyéni ki hogy viseli, mennyit hízik pl, stb,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!