Cukorterhelés előtt inni lehet?
Figyelt kérdés
A védőnőm azt mondta inni sem szabad már a vérvétel előtt 10 órával, viszont sok helyen olvasom, hogy vizet inni lehet.2019. júl. 16. 10:38
11/17 anonim válasza:
Meg amúgy köszi nem nézegetek utána, az orvosom aki évek óta kezel kicsit hitelesebb forrás.
12/17 anonim válasza:
Tudjatok ti, setalgassatok es igyatok amennyit csak akartok terhelesnel, mitbanomen...
13/17 anonim válasza:
Nem a két órában volt a kérdés, hanem az első vérvétel előtt.
14/17 anonim válasza:
Utolso! Ertsd mar meg, h NEM LEHET, sot edzeni se mennj el elotte, nem csak abban a ket oraban kell a fenekeden lenni, hanem elotte se legyel fizikailag aktiv!!
A miertre a valaszt megmondj az orvos, vagy az interneted ;)
15/17 anonim válasza:
Nekem mikor le ették azt mondták hogy se inni se enni nem lehet más meg rácsodálkozott hogy még inni se lehet abban a 2 órában?
De gondolom úgy is tájékoztatni fognak amikor le eszik a vért
16/17 A kérdező kommentje:
Nem lehetett inni. Igazabol csak azert kerdeztem, hogy reggel felkeles utan ihatok e par kortyot mert mindig nagyon kiszarad a szam ejjel de aztan nem ittam csak oblogettem.
2019. júl. 17. 14:25
17/17 anonim válasza:
En 24 hetes vagyok es tegnap csinaltam meg a cukorterhelest. Elotte egy hetel kaptam egy szorolapot a novertol amin konkretan szerepelt, hogy szabad vizet inni. Sot ajanalott is mert sokkal konnyeben tudnak vert is venni, ha nem allsz a kiszaradas hataran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!