Mikortól kezdtek terhes párnát használni?
Figyelt kérdés
Jobban aludtatok vele?2019. júl. 12. 14:21
1/5 anonim válasza:
Szoptatós, kismama párnára gondolsz? Én fél időbe kb, és nagyon jó volt, sokat segített.
2/5 anonim válasza:
Megoldottam egy plusz paplannal, benyomtam a lábam közé. Olcsó és kézenfekvő megoldás volt, ráadásul marha kényelmes. 😊
3/5 anonim válasza:
Nekem nem volt kényelmes, nem használtam ilyesmit
4/5 anonim válasza:
Így 29 hetesen már elgondolkodtam rajta hogy veszek de feleslegesnek érzem :/ egy párna vagy takaró a lábam közé pocak alá és már jó is :D
5/5 anonim válasza:
12 hetesen nekem már akkor volt kis pocakom és azelőtt kizárólag hason tudtam aludni, így már akkor elkezdtem használni. Ajándékba kaptam használtan, de így utólag azt mondom, hogy akkor is megvenném, ha nekem kéne érte pénzt kiadni. nekem sokkal kényelmesebb, mint egy paplan vagy párna, mert a mellem is hatalmas és erre még a lábfejemet is rá tudom tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!