Szerintetek ez vetélés vagy minden rendben van?
Màjus 22-én barnás menstruàcióm volt, mondjuk nekem eleve mindig nagyon gyenge...
Június 7.-én óriàsi fàjdalmam volt és barnàztam, orvos mentem aki ciszta pukkadàsra gondolt.... Június 24-én megjött a menstruációm aminek amúgy előbb kellet volna mert 28-29-30 naposak általában a ciklusaim, de ez csak most barnás maszatolás volt 3 napig... Szinte semmi nem volt... A mellem feszült és mivel fél éve babára várakozunk így elvégeztem egy terhességi tesztet mely pozitív lett. Elvégeztem több tesztet Júlis 7.ig mind pozitív lett, némelyik halvány valamelyik egész erősen pozitív. Július 9.-én orvoshoz mentem aki ultragangon nem látott semmit... De mikor kihúzta a hüvelyi ultrahang fejét az barnàs volt... Ő azt mondta nem akar elkeseríteni de neki ez vetélésnek tűnik....
Az orvosi lapomra kérdőjellel ràírta... Mióta felnyúlt hüvelyi ultrahanggal barnàzok, de se fájdalmam , se erős vérzésem nincs... Szerintetek reménykedhetek még a babàban??? Sok mindenkitől hallottam hogy több nő barnàzhat, vérezgethet a terhessége alatt...
Igen akik olyan pontos diagnózist adnak mint az állítólagis cisztàt... amim nincs is... Utána meg pozitívat tesztelek. Úgy hogy mikor odamentem nondtam neki hogy babàval próbàlkozunk de eszébe nem jutott volna hogy ez talán azzal kapcsolatos rosszul lét lehet.... ennyit erről..másik orvos már semmi ilyenre nem gondolt... A vetélést meg kérdőjellel írjàk a lapomra.... Szerinted nem beszéltem az orvossal? De nem tudott határozott vàlaszokat adni...Nagyon okos vagy..... Leírtam szerintem részletesen mindent...
A kérdésem leírom mégyegyszer mert egyeseknek nem sikerül felfognia , arra irányult hogy lehet-e még baba ? Azoknak a véleményére lettem volna, vagyok kívàncsi akik barnáztak a terhességük alatt , de nem volt ebből probléma, illetve hogy akik elvetéltek azoknak barnàzással jàrt-e? De így is kezdtem a kérdésem hogy szerintetek ez vetélés vagy minden rendben van-e.
Tisztába vagyok vele nagyon okoska hogy nem innen fogok diagnózist kapni, még is tapasztalatokra, véleményekre lettem volna vagyok kívàncsi. Olyanra mint aki pl leírta hogy ő barnázott hébe - hóba 2 hétig aztàn vérzett és vetélése volt.
Sajnos(?) attól még senki sem lett terhes, hogy idegenek anonim mondtak neki valamit egy fórumon. Hidd el, senki sem tud itt segíteni neked, hiába leszek lepontozva, ez van.
Szerinted ez nem volt sértegető???? Mint ha hülye lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!