SOS! Utrogastan befolyásolja a terhességi teszt eredményét?
Nem befolyásolja!
Igen, erősödnie kellene. Milyen tesztet hasznaltal?
Elsonek igaza van, de ha ugyanabban az idopontban, elso pisivel, keves ivas utan tesztelsz, erosodnie kell egy halvany tesztnek, legalabb 2naponta szemmel lathatoan!
Az utro nem befolyasolja...
Nekem volt korai vetelesem, nem erosodo halvany tesztek mellett, 5+4en...
De pl a babam egy hettel kesobb fogant, igy a nemvart napjan meg negativnak vettem a tesztet, es hat utana par nappal is ugye irto halvany volt ahoz kepest, h mar "kesett" a menstruaciom.
Nagyon lassan is erosodott, hisz meg alig telt el ido a beagyazodas ota, de erosodott! Kellett is az egy het, hogy szep pozitiv legyen a teszt.
Barmelyik eset lehet nalad is...
De ha utrot kapsz,voltal dokinal, nem?! O mit latott?
Ilyenkor volt 12mm petezsakom es csak utana irt fel az orvosom hormont, mert gorcsoltem. Teged meg se vizsgalt?! Mert akk inkabb dokicsere...
Tok mindegy melyik tesztet hasznalod, csak mindig ugyanaz legyen!
Utro nem befolyásolja..
A x-epil nagyon lassan erősödik állítólag. Szerintem vegyél egy komolyabb tesztet (predictor early pl) egyszer belefér. Ha az erős megnyugszol majd.
Valamennyire viszont valóban erősödnie kellene. Ha csak minimálisan is
A hcg kétnaponta duplázódik, így ha az elején nagyon alacsony is volt, mostanra bőven ezres nagyságrendet kellett volna elérnie. Nekem már a 166os hcgt kimutatta full erősen a teszt. 5+1 hetesen meg 2103 volt. Rá két napra 11mm-es petezsákot láttak szikhólyaggal. 6.héttől lehet már szívhang is.
Mindenképp doki! Ennyi idősen már látnia kell valamit, hogy elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!