Mikor ereztetek eloszor magzatmozgast?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, mar alig varom, hogy erezzem, hogy van odabent valaki :)2019. júl. 8. 13:37
1/13 anonim válasza:
Kb 18 hetesen. Nagyon fura érzés volt, olyan mintha egy pillangó rebegtetné a szárnyait, enyhe rezgéshez hasonlítanám. Csodás érzés 🙂
2/13 anonim válasza:
15 hetesen. Olyan érzés volt, mikor egy picike izom összerándulna, és remegne olyan hullámzó mozgással. Csodás érzés :)
3/13 anonim válasza:
17 hetesen és izomrángáshoz hasonlítanám én is :)
4/13 anonim válasza:
Mindkettôvel 16hetesen. Hamarosan érezni fogod :)
5/13 anonim válasza:
A másodikat 17 hetesen, az elsőre nem emlékszem
6/13 anonim válasza:
Első terhességnél 19hetesen, most pedig 15 hetes vagyok, még nem érzem
7/13 anonim válasza:
Elsőt 14, a másodikat 13 hetesen kezdtem érezni. Nem volt remegés, pillangó, ilyesmik, egyértelmű rúgások voltak.
8/13 anonim válasza:
Én még csak 8-9 hétben vagyok, de ilyen izomrángás szerű apró mozdulásokat érzek. Ez még valószínűleg nem a kicsi, de érdekes azért. :)
10/13 anonim válasza:
19 hetesen jöttem rá, hogy màr 17-18 hetesen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!