Mezogazdasagi munka 14 hetesen? Bajt okozhat nehany ora kapalas?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 14:28
1/6 anonim válasza:
Ha egész eddig kint kapáltál és az életed része 35 fokban kapálni, akkor nem gond. Ha most kezded, akkor igen.
2/6 A kérdező kommentje:
Hozza vagyok szokva, de az elso 8 hetben nagyon rosszul voltam, igy nem tudtam. Most kifekezetten jolesett egy kis mozgas, de delutanra ereztem, hogy nagyon elfaradtam, sok volt. Remelem nem lesz gond :/
2019. júl. 6. 15:34
3/6 anonim válasza:
Azért ha úgy érzed hogy megterhel akkor inkább ne csináld
4/6 anonim válasza:
Nem lesz gond. A kapálás mint mozgásforma nem árt a babának. Extrém túl kellene terhelni magad, kiszáradásig, vérnyomásesésig, hogy a babának baja lehessen.
Viszont a keringő vértérfogatod már az első trimeszterben.megnő, fokozatosan vérszegényebb leszel. Szóval a saját tested és szíved kíméld.
Én is imádok kertészkedni de a második trimeszterben már épp csak csinálgattam valamit, egyszerre keveset.
5/6 anonim válasza:
Nem is tudom... elbírja a kapát egy 14 hetes gyermek?
6/6 anonim válasza:
Nem nem ártasz babának,nyugodtan kertészkedj amig baba engedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!