8 hetesen rózsaszín folyás, de van szívhang. Szerintetek megnyugodhatok?
Igen,nekem volt!Kb a 8.héten kezdődött és még mindig tart.Engem hetente nézett a dokim és semmi bajt nem látott.A belgyógyászom azt mondta,hogy lehet nem a legideálisabb helyen tapadt meg a pici,persze ettől semmi baja és ugyan úgy fejlődik,csak jobban kell magamra és rá is vigyázni.A második vizsgálatnál kaptam utrogestant.Most kell majd abbahagynom/12 hetes vagyok/
Mennyire erős ez a rózsaszínű folyás nálad?Nekem nagyon kevés volt.Éppen,hogy csak észrevehető,de azért nagyon bántott.Nekem mindig csak délelőttönként fordul elő.Én akkor nyugodtam meg amikor láttam,hogy szépen fejlődik és semmi baj vele.Szerintem menj vissza az orvoshoz és mond el,hogy semmit nem változtál és nagyon aggódsz emiatt.Remélhetőleg te is fogsz rá kapni v.mit.
Pihenj sokat!
Minden jót!!!!!
Hát ilyenkor megnyugodni a legnehezebb. Van, h a barnázás, vérzés ártalmatlan, és eltart akár a 12. hétig is, de van h bajt jelent.
Progeszteron pótlás azért jól jöhet sztem.
Köszi a válszokat
Első válaszoló: hát hogy mennyire erős? inkább csak a wc papíron látszik, de azon nagyon és nekem is csak reggel, éjjel, délelőttönként jön elő.
Szerintetek megvárjam a hétfőt a dokival vagy inkább hívjam fel ma megint, bár nem hiszem hogy ezért bejönne. Vagy inkább ügyelet?
Első vagyok!Ha úgy veszed észre,hogy nagyon erős lenne akkor szerintem menj be az ügyeletre.Nekem csak a tisztasági betétemen látszódott,apró pici tűszúrásnyi foltok voltak,kb 3-4 db.Mostanában viszont egyre kevesebb és nincs is minden nap.
Remélem minden rendben lesz veled!!!!
19:18
Szerencsére a rózsaszínezés elmúlt, a szexre meg gondolni sem bírok annyira megijedtem:-)
Hát, hogy minden oké azt nem mondanám:-( Ma jöttem a 12 hetes UH-ról , a rózsaszín-barna folyást okozó vérömleny felszívódott, de találtak egy elég nagy 30mm-es miómát. Úgyhogy most megint parázhatok:-(
De azért köszi, hogy érdeklődtél:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!