Mik voltak az első terhességi tüneteitek? Persze a menstruáció kimaradása mellett.
Elsőnél görcsök az ötödik héten.
Másodiknál hányinger a negyediken (először persze azt hittem gyomorrontás :)).
Nekem igazából az lett gyanús igazán, hogy addig napi 5-6 bögre kávét ittam, majd egyszerűen már a szagától is rosszul voltam. Első pár nap még lefőztem, majd öntöttem is ki :(
Maga a kimaradás nem volt annyira feltünő mivel egyébb betegségek miatt gyakran fél évekig nem jött meg, az orvosok szerint csoda hogy egyáltalán teherbeestem...
Nekem ahogy lefeküdtünk másnap szúrt a hasam és hányingerem volt reméltem hogy terhesség előtte volt egy vetélésem és rá 3hétre pozitív volt a tesztem
35hkm
Az egész hasam olyan fura volt. Pisilés után húzott, nem mensis görcs, hanem ilyen babás :) mindhárom terhességnél megvolt és egyébként sosem, így ez nekem A Tünet.
Kicsit puffadtam is, ez a végtelenségig fokozódott egész első hónapban amúgy.
A mellbimbóm nagyon fájt, amúgy sosem szokott. A mellem megduzzadt, és ez mensi kor el szokott múlni, most egyre nő és nő. Eddig 3 méretet és csak 8 hetes vagyok. És híztam (víz visszatartás) 4 kilót, mostanra ment le. Amit írok az mind mensi előtt kezdődött. Biztos voltam benne, mind a három így indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!