Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik voltak az első terhességi...

Mik voltak az első terhességi tüneteitek? Persze a menstruáció kimaradása mellett.

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elso gyerekkel menzeszszeru, rovid ideig tarto, ismetlodo gorcsolgetes a pozitiv teszt napjan, masodik gyerekkel puffadas, mellerzekenyseg a 6-8. heten, a 7. hettol hanyinger.
2019. júl. 5. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Puffadás, aluszékonyság, mellfájdalom volt leginkább észrevehető mert nekem egy nappal menzesz előtt mindig elmúlt a feszülés onnan tudtam hogy másnap megfog jönni. Vártam 6 napot mire mertem tesztelni :D
2019. júl. 5. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
A kimaradt vérzés mellett közvetlen semmi. Menses tüneteim voltak (szokásosak: pattanás, mellfeszülés, hasszurka, mindjárt megjön érzés) A terhességi tüneteim utána egy-két héttel jöttek.
2019. júl. 5. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Fejfájás
2019. júl. 5. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél görcsök az ötödik héten.

Másodiknál hányinger a negyediken (először persze azt hittem gyomorrontás :)).

2019. júl. 6. 06:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem igazából az lett gyanús igazán, hogy addig napi 5-6 bögre kávét ittam, majd egyszerűen már a szagától is rosszul voltam. Első pár nap még lefőztem, majd öntöttem is ki :(

Maga a kimaradás nem volt annyira feltünő mivel egyébb betegségek miatt gyakran fél évekig nem jött meg, az orvosok szerint csoda hogy egyáltalán teherbeestem...

2019. júl. 6. 12:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. júl. 6. 15:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Reggel meggyújtottam egy cigit, és kihánytam a kvt. Azóta nem cigizek és nem kvzok 😂
2019. júl. 7. 06:39
 19/21 Nórika 2000 ***** válasza:

Nekem ahogy lefeküdtünk másnap szúrt a hasam és hányingerem volt reméltem hogy terhesség előtte volt egy vetélésem és rá 3hétre pozitív volt a tesztem

35hkm

2019. júl. 7. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Az egész hasam olyan fura volt. Pisilés után húzott, nem mensis görcs, hanem ilyen babás :) mindhárom terhességnél megvolt és egyébként sosem, így ez nekem A Tünet.

Kicsit puffadtam is, ez a végtelenségig fokozódott egész első hónapban amúgy.

A mellbimbóm nagyon fájt, amúgy sosem szokott. A mellem megduzzadt, és ez mensi kor el szokott múlni, most egyre nő és nő. Eddig 3 méretet és csak 8 hetes vagyok. És híztam (víz visszatartás) 4 kilót, mostanra ment le. Amit írok az mind mensi előtt kezdődött. Biztos voltam benne, mind a három így indult.

2019. júl. 8. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!