A téli kabát nem ér rajtam össsze, és azt mondják igy
megfázhat a poci ez igaz? Mert eddig igy járkáltam.
a derekad felöl elöbb megfázol. de lehet kapni has melegítöt, amit a ruha alá vehetsz fel. így a hasadat melegítí valami plussz. aztán meg mindenki csak túlaggódja magát.
2008. nov. 13. 14:21
Szerintem felelőtlenség így járkálni ilyen hidegben, ha már magadra nem vigyázol, legalább a babádra gondolhatnál - ha te megbetegedsz vele se teszel jót!
2008. nov. 13. 14:23
3/11 A kérdező kommentje:
de mindig alá öltöztem
elég rétegesen
Jobb lenne vedeni a pocidat a hidegtol, de gondolom nem tobb oras kiruccanasokat teszel. Vegyel hasvedot, az is ved a hideg ellen.
2008. nov. 13. 14:40
5/11 A kérdező kommentje:
nem csak a boltig megyek ami 5percre van tölünk.ugye azért nincs baj vele?
Szia! Szerintem mindenféleképpen takard be, mert nem csak a pocid, hanem te is megfázhatsz. Ha mással nem, akkor egy sálat/kendőt tekerj a pocid/derekadra.
2008. nov. 13. 15:01
Rajtam sem ér össze, de szerintem nincs is olyan hideg még. Amúgy meg a terhesnaci feljön jó magasra, meg pulcsit veszek. És én is max a közértig megyek, ha meg messzebb, akkor befűtök a kocsiban, így nem is fázom.
Az a lényeg, hogy te ne fázz, te érezd jól magad!! A babának van saját hűtő-fűtő rendszere :)
Üdv, 36 hetes km.
2008. nov. 13. 15:05
a babának biztos nem lesz baja. én nyáron, a legnagyobb kánikulában voltam nagypocakos, akkor megkérdeztem a dokit, hogy a baba érzékeli-e a külső hőmérsékletet, azaz neki is olyan melege van-e, mint nekem. a doki azt mondta, nem.
ebből gondolom, a hideget sem érzi a baba, ott állandó a hőmérséklet.
2008. nov. 13. 15:06
Igen, fázhat a kicsi, de megfázni nem fog. Szóval valami vastag pulcsit + bandázst vagy vesemelegítőt mindenképp vegyél fel alá, vagy próbálj meg kérni egy nagyobb kabátot.
Én sem vettem újat, hisz január közepén szülök, remélhetőleg utána egyből jó is lesz rám a kabátom, nekem anyukám adta kölcsön az egyik kabátját, és így minden OK.
2008. nov. 13. 16:00
Március elejére várom a babát, én vettem egy kismamás kabátot, szövet, mell alatt bővül, 8000 ft. Fázós vagyok, s valahogy rossz érzés volt, hogy nem bírtam már becipzározni a régi kabátom, meg szüleim, s a párom is veszekedett érte, hogy miért nem veszek egy kabátot ami jó rám, mert ha megfázok, drágább a gyógyszer mint a kabát. Mondjuk én szoktam esténkén sétálni a párommal, most meg majd jön a karácsony, szívesen sétálok a belvárosban, nézegetem a kirakatokat, vásárolok ajénkékot, a babának ezt azt, akkor azét nem 10-20 percet vagyok/leszek kint. Igaz sokat is felszedtem eddig, nem hiszem hogy egyből rám fog majd jönni a régi kabátom.
2008. nov. 13. 16:18
Kapcsolódó kérdések: