Az apa dohányzása hatással lehet a magzat fejlődésére?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha az anya le is teszi a cigarettát a terhesség alatt teljesen az mennyire elég, ha mellette az apa folyamatosan pöfékel? Nyilván az anya így aktívból passzív dohányos lesz, de ez mennyire lesz hatással a születendő gyermekre? Tudtok erről valamit?#dohányzás #cigaretta #egészség #csecsemő #magzat #szülő #fejlődés #gyerekvállalás #nikotin #passzív dohányzás
2019. jún. 29. 09:38
1/8 anonim válasza:
Ha mellette pofekel akkor eléggé, ugyanúgy beszivja a füstot. Az én férjem letette a terhesség közepén de amíg nem sikerült neki, addig se mentem ki vele, és ha mentünk valahova együtt, nem gyujtott rá mellettem.
2/8 anonim válasza:
Ne menj a közelébe ha cigizik amit merek remélni hogy nem a házban/lakásban tesz.
3/8 anonim válasza:
Én sosem cigiztem, a párom igen. De attól h ő szívja, nekem nem kell! Kimegy az udvarra és kész. Ha együtt vagyunk az utcán nem fújja rám, arrebb megy. Szerintem ez a minimum ha már van egy ilyen rossz szokása.
4/8 anonim válasza:
Igaza van a fentebb válaszolóknak!
A passzív dohányzás is eléggé ártalmas. Sőt, ha előtte Te is dohányoztál, nagyon csábító, hogy melletted más szívja. Így nagyon nehéz leszokni.
5/8 anonim válasza:
Mindketten cigiztünk a férjemmel, aztán mivel babát akartunk, én letettem. A férjem nem. Viszont soha nem cigizett a közelemben, vagy a fiunk közelében. Szerintem ez alap dolog! Úgyhogy semmilyen, de semmilyen káros hatása így nem lett a fiunkra nézve, hogy a férjem cigizett.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is, én nem cigiztem sosem, párom igen. Mindig kimegy amikor rágyújt. Terhesen amúgysem tudtam volna elviselni, ha valahol cigifüstöt éreztem már rohantam hányni..
7/8 anonim válasza:
Valahol láttam uh felvételeket arról mi történik vagy mit csinál a magzat mikor anya aktívan/passzívan cigizik, keress rá. Szívszaggató látvány.
8/8 anonim válasza:
Van ilyen ismerosom akinek a ferje az egy szobas garzonban pofekelt a terhes asszonykaja orra ala. Nem tudom van-e hozzá koze de a gyerek eleg nehez eset. (tipikisan nem jo alvo, nem jo evo, erzekeny stb) nem az en gyerekem, lehet mas oka van de nem tudom a no minek hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!