Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? Valaki járt...

Lehetek terhes? Valaki járt már így?

Figyelt kérdés

Mielőtt kérdeznétek, azért nem teszteltem, mert nekem is most tünt fel a késés.

Szóval 2 napja, lassan 3 napja késik a menzeszem. Kis szurkálás és barnás folyást észlelek.

Peteérés után 4-5 nappal voltunk párommal együtt.

Azelőtt egy hónapig nem voltunk együtt egyéb okok miatt, semilyen formában.

Kérdésem lenne, hogy járt már valaki úgy, hogy a peteéréshez és az menzeszhez órát lehetne állítani, ráadásul már félidőn túl volt együtt, mégis terhes lett? Tudom, hogy nem egy embernek csúszik be, mégis annyira hihetetlen ez számomra.

Egyébként szeretnénk gyermeket, úgyhogy ez egy csodálatos dolog lenne :)

2019. jún. 28. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz! Nagyon szurkolok!:)
2019. jún. 28. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Akkor viszont lehetsz :) drukkolok.
2019. jún. 28. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem kaosz volt a menzeszem 43, sot 60 napos is, elvileg peteeresem sem volt, orvos is megerositette. 13 hetes vagyok, a kisfiam koszoni szepen, jol van :)

Akkor jon a golya, mikor nem is gondolod. Ha nem voltal ragorcsolve, igen, leHETSZ terhes. Azonban a barnas folyas szerintem nem erre utal sajnos, bar remelem, tevedek. Nalam regebben ez inkabb arra utalt, hogy 1-2 nap mulva meg fog jonni.

2019. jún. 29. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!