Valaki aki szedi a Utrogestan progeszteront? Többi lent
3x1-et kell szednem, most este be is vettem de vacsorát kihánytam gonolom a gyógyszert is( szájon át szedem) be vegyem mègegyszer vagy elèg reggel?
Köszönöm
Nekem is vérzés miatt kellett használnom az 5. héten, most 23 hetes a pocaklakó. A hüvelyit írták fel pont a rosszullétek miatt, egyébként a szájon át szedhetőtől sokan rosszul vannak. A hüvelyi sokkal jobb.
Bevetted aztán este?
Sziasztok, segítsetek kérlek! Utro tablettát szedek napi 2x2 kb a peteérés utáni 2.naptól. 1 napja késik a menses. Általában 28 napos a ciklusom, de a kettővel ezelőtti pl 32.napra jött meg. Tegnap teszteltem, 28.napra, negatív. 😔 Mindenféle terhességi tünet volt/van, leginkább ma. A beágyazási időszakban is voltak tipikus tünetek. Ma először sokkal intenzívebb volt az Utro hatása, erős szédülés és hányinger.
Ez vajon mit jelenthet? Vajon terhes vagyok csak korán teszteltem, az Utro pedig felerősíti a tüneteket? Nagyon köszi a választ! Megnyugtató lenne ha indokkal reménykedhetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!