Szerintetek van remény?
Utolsó a 14 hetes kismama vagyok.
Norcolutot clostival kaptad? Mert az együtt nem a legjobb kombo, ha abbahagyod a norcolutot leválik a méhnyálkahártya mert leesik a progeszteron szint es egy esetleges terhesség is egyből leválik vele.
Mikor ősszel diagnosztizalva lett a pco + ir előtte fél évig meg se jött. Akkor kaptam norcolutot 3 hónapos kúran voltam, közben kaptam merckformint es dietaztam amivel 15 kg-t fogytam.
Januárban abbahagyatták a norcolutot es akkor volt ugye spontán peteeresem.
Utána jött a Closti mert az értékeim rendben voltak.
A diétát most is tartanom kell és még egy dekat sem híztam
Utolsó vagyok. Clostilbegy mellé én duphastont kaptam. Ovuláció után (Uh-val követve volt) kellett elkezdenem. Azt beszéltük meg, ha ovuláció után két héttel negatív a terhességi teszt akkor abbahagyom a duphastont ami hasonlóan viselkedik mint a norcolut. Ha pozitív a teszt nem szabad abbahagyni.
Mikor pozitív lett a tesztem váltottunk más progeszteronra, amit a 12.hetig kellett szednem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!