2-hónapos vagyok szeretnék elmenni magamtol 4d-re. Szegeden hol van ilyen? Ahol egyböl fogadnak. És mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 10:50
1/5 anonim válasza:
Szegedi Tudományegyetem ÁOK
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
6725 Szeged, Semmelweis u. 1.
(06 20) 222-0000
2/5 anonim válasza:
A MediCenter Szakorvosi Rendelőintézet Szegeden, a Petőfi Sándor sgt. 39. szám alatt található, a Belvárosban.
Intézetünk könnyen megközelíthető autóval (az épület zárt udvarában térítésmentesen parkolhat), villamossal (4, 4A) és autóbusszal (10, 20, 76, 11, 11Y, 21, 21Y) is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.De oda magamtol bemehetek nem fognak szolni,hogy majd csak 20-dik héten menjek??????????
2008. nov. 13. 11:32
4/5 anonim válasza:
Nem szól senki, csak telefonálj oda előtte.
Ez a te döntésed+a te pénzed, akkor mész 4Dre, amikor csak akarsz. :))
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szólhatnak érte... Csak még elég keveset fogtok látni, ennyi... mi épp ezért várunk még, pedig nagyon kíváncsi vagyok már!! Mint mindenki! De szerintem jelentkezz be, hívd fel őket, itt Bp-en be kell jelentkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!