Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? .

Mit tennétek a helyemben? .

Figyelt kérdés
Most ürítettem ki a postaládámat és volt a nevemre egy levél.Kibontottam és majdnem elájultam. Név nélkül közölte velem egx illető,hogy a férjemnek gyermeke született 2009 ben és ha nem hiszem járjak utána.Ráadásul egy olyan településen ahol a férjem tényleg dolgozott.Én jelenleg a 4 babánkat várom és a férjemről elképzelni sem tudtam volna ilyet.De ahogy itt olvasom sok minden megesik másokka is.Most nagyon magam alatt vagyok. Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 9. 15:56
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy jelezted, igazad volt. Hibát követett el, hogy férjes emberrel lefeküdt, de mind a mellett vállalta egyedül a gyereket, úgyhogy emiatt nem érdemli meg hogy felette ítélkezzünk.
2010. júl. 11. 12:45
 52/58 anonim ***** válasza:
44%
A nevet meg a lakhelyet is oda írta ez alapján csak az nem találja meg ki hülye már bocsánat.
2010. júl. 11. 15:10
 53/58 anonim ***** válasza:
Hát ez is igaz....
2010. júl. 11. 15:16
 54/58 anonim ***** válasza:
81%

Eddig nem írtam, csak olvastam az eseményeket!

Senkit nem lehet elítélni, talán a férjet egy kicsit.

Az tényleg nem volt szép dolog, hogy belinkeljék a nevét, aki akarta volna rákeres iwiwen és megnézi, de nem kellett volna közhírré tenni. NA mindegy.

Azt meg hogy a kérdező a 4. gyerekét várja, sztem senkinek nincs köze hozzá, lehetne akár az első is és úgy csalta volna meg. Ez részlet kérdés.

Sajnos tapasztalatból írom, hogy általában az ilyen muja család apák csalják meg először a feleségüket.

Lehet hogy elítéltek de a gyerekek miatt felvetném, hogy ha akar maradhat, DE külön hálóba és csak annyi beszélgetéssel ami nagyon muszáj. Se több, se kevesebb. De mindezt csak a gyerekek miatt. Senkinek nem jó, ha a gyerek apa nélkül nő fel, higyjétek el. Főleg, ha még imádják is! De mindezt a kérdező fogja eldönteni, aki TANÁCSOT kért és nem minősítést!!!

Nyugodtan le lehet pontozni nem izgat!

2010. júl. 12. 09:41
 55/58 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez aztán nagyon jó ötlet hogy csak annyit beszéljenek amennyit muszáj,meg hogy csak a gyerekek miatt.Ez így milyen élet?Egy rakás sz.r.
2010. júl. 12. 12:06
 56/58 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Mi a helyzet veletek?
2010. júl. 12. 19:37
 57/58 A kérdező kommentje:
Utoljára válaszolok,köszönöm azokt a válaszokat,amelyek segítő szándékkal érkeztek.Az életem romokban,most is potyognak a könnyeim,de a döntést nekem kellet meghozni,és én ugy döntöttem hogy a gyerekek miatt együtt maradok vele.Higgyétek el nagyon nehéz ilyen helyzetben dönteni de nekem a gyerekeket kellet figyelembs venni,hisz ők a legfontosabbak,És ők tényleg nagyon apásak főleg a két kicsi.Még az altatásnál is csak apa lehet ott.Egyébként voltam egyedül a nőnél sok minden kiderűlt,többek között az is hogy ő mondta a férjemnek hogy egyedül is vállalja és soha semmit nem kér,ennek ellenére a baba születése után azzal zsarolta aférjem ha nem kűld pénzt elmond mindent nekem.Persze atényen nem változtat,a férjem akkor is megcsalt.Nagyon nehéz lesz így élni egy házban,de muszály megpróbálnunk.Az eddigi életem lezárult,a történetnek itt vége.....
2010. júl. 14. 15:45
 58/58 anonim ***** válasza:
Hidd el, tudom mit érzel, engem is megcsalt a férjem (ráadásul terhesen)...mi is együtt maradtunk, ami végül jó döntésnek bizonyult, de ennek ellenére rettenetesen nehéz (volt) feldolgozni a történteket.
2010. júl. 15. 07:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!