Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? .

Mit tennétek a helyemben? .

Figyelt kérdés
Most ürítettem ki a postaládámat és volt a nevemre egy levél.Kibontottam és majdnem elájultam. Név nélkül közölte velem egx illető,hogy a férjemnek gyermeke született 2009 ben és ha nem hiszem járjak utána.Ráadásul egy olyan településen ahol a férjem tényleg dolgozott.Én jelenleg a 4 babánkat várom és a férjemről elképzelni sem tudtam volna ilyet.De ahogy itt olvasom sok minden megesik másokka is.Most nagyon magam alatt vagyok. Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 9. 15:56
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Azt azért tudod, hogy a dns teszt nagyon drága, lehet majd ez lesz a kifogás! Az a baj, hogy ha a kép amit láttál, hasonlóságot mutat a te gyerekeddel, akkor szerintem annak kicsi az esélye, hogy nem a férjed az apa. Ez csak a józan ész, de azért drukkolok neked, hogy ne ez legyen!!
2010. júl. 10. 11:35
 32/58 anonim ***** válasza:

Na mi lett?

Elárulod a csaj keresztnevét?

2010. júl. 10. 11:41
 33/58 anonim ***** válasza:
Azt hiszem megtaláltalak iwiwen. Nagyon aranyos a pici kisfiad, kár, hogy ez történt! :(
2010. júl. 10. 12:05
 34/58 A kérdező kommentje:
iwiwen nem vagyok fent.A csaj neve Katalin a kislányé Réka.Egyébként most jöttünk haza és a csaj mindent elismert.Nem tagadta hogy a pici nem a férjemé.Sőt azt is elmodta hogy aférjem rengeteget Qrvázott.És panzióba vitte őt is.Egyedül mentem be aztán mikor mindent elmondott behívtam a férjem hogy mondja el neki a csaj hogy övé a gyerek a férjem nem szólt semmit, majd egész úton tagadott.Na ehhez mit szóltok? Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 10. 13:57
 35/58 anonim ***** válasza:

Mármint nem tagadta, hogy a pici a férjedé!Nem így akartad írni? És ő küldte a levelet?Miért pont most drukkolt elő vele?

Egyébként ha igaz, hogy sokat csajozott a férjed én a helyedben kidobnám, még ha nehéz is lenne egyedül!

2010. júl. 10. 14:18
 36/58 anonim ***** válasza:
És a férjed hogyan reagált? Végig hallgatta és csak úgy letagadta? Szerintem ha tényleg nem az övé lenne a gyerek, akkor idegesebb lett volna és azon lenne minden erejével, hogy kiderüljön, hogy ő hűséges volt.
2010. júl. 10. 15:22
 37/58 anonim ***** válasza:
legelső válaszoló vok. ha sokat q.rvázott pénzt költött rájuk akkor? nem tudom mért vagy még vele, pápá férj! rossz lesz de legalább nem csal meg!!
2010. júl. 10. 15:49
 38/58 anonim ***** válasza:
0%
Bocs de azt akkor sem hiszem el hogy nem vetted észre,ezért a legkevésbé a csaj hibás a kisgyerek meg aztán semmiről sem tehet.Piszok szar helyzet de tuti te is elrontottál valamit.Biztos hogy a férjed akarta ezt a sok gyereket,négy gyerek ez azért túlzás már ne is haragudj én nem hiszem el hogy van olyan pasi aki egész életében gürcölni akar négy gyerekre.A férfi is ember nem állat,azért ha belegondolsz te a fél életedet azzal töltöd hogy terhes vagy.
2010. júl. 10. 16:21
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából azt nem értem:

1. ha én tudom, hogy nős emberrel, 4 gyermekes családapával fekszem le (ami nálam kizárt), egyrészt védekezek. Másrészt, ha mégis becsöppenne egy gyerek, azonnal elvetetném.

Vajon mi volt a csaj szándéka ezzel az egésszel?

És miért most írta a levelet? Miért nem tavaly?

És miért nem a férjeddel beszélte meg ezt az egészet?

Vagy ha megbeszélte, a férjed miért nem szólt róla?

2. Ha qrvázott, az tényleg pénzbe került. Ha tényleg igaz ez így, akkor viszont én mindenképpen válnék. Mert nem elég, hogy ezt tette, de még akkor is tagadja, amikor (elvileg) már kiborult a bili.

Vajon miért tagad még mindig?

És miért nem volt meglepve?

Szóval itt tényleg csak a teszt segíthet. Fizetni meg elvileg abban az esetben fizettek, ha

1. a gyerek nem a férjedé

2. ha a csajnak nincsenek elvárásai, de ennek ellenére is akarjátok a tesztet.

Mert ha gyerektartást akarna ráverni a férjedre, és mégsem az övé lenne a kicsi, akkor a csaj fizetne.

Azt hiszem, ez így van.

Mindenesetre, ha kiderülne, hogy az övé a gyerek, én válnék.

2010. júl. 10. 17:20
 40/58 anonim ***** válasza:
49%

első válaszolo vok. hátt igen nem kicsit izlésficamos a férjed. a szexuális életetekkel minden ok volt???

sztem aki meghuz egy ilyen nőt... aajajaj és nem kotonnal atyavilág. papírzacsi a fején.. de amugy nem a cssaj tehet rolla h a férjed csalt téged k.rvázott is, nem csak ez a nő volt. és a prostituáltak még gázabbak atya világ... nagyon sajnállak:(

2010. júl. 10. 19:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!