Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha wc-re megyek, mindig...

Ha wc-re megyek, mindig félek, mit fogok látni a bugyimon, volt már egy vetélésem. Mindenki így van ezzel?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 6 hetes, és nem akarok erre gondolni, de amikor ott vagyok, mindig félek, nehogy baj legyen. Tudtok valami tanácsot adni, vagy Ti is így vagytok ezzel,csak nem mondjátok, és belül szorongtok
2008. nov. 13. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt egy vetélésem 7 hetesen.Most 30 hetes vagyok és én is mindig félve nézem nincs -e

gond.Próbálj megnyugodni,hogy minden rendben lesz,bár tudom hiába mondják-nekem se megy!Szerintem akinek egyszer volt ilyen próblémája,az mind végig izgulja.

2008. nov. 13. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én is igy végigizgultam a tehességet.Igazábol csak a 36-dik héten nyugodtam meg.Persze én sem mondtam senkinek,de nagyon féltem.De azért hála Istennek minden rendben lezajlott és itt van az 5.5hós kislányom.Bizni kell,h minden ok lesz.Boldog babavárást neked!Ne idegeskedj......
2008. nov. 13. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így voltam kb a 14. hétig :(

Most 31 hetesek vagyunk!

Pihenj sokat, egyél sok gyümölcsöt!

És bízz a babádban!

Kitartás!

2008. nov. 13. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam ezzel, mint te, szintén vetélés után. Próbáld magad nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, minden rendben lesz! Nekem mindkét gyerekemnél volt egy olyan babonám, hogy a táskámban mindíg volt egy betét:) Tudom, hogy hülyeség, de engem megnyugtatott kicsit.

Fel a fejjel, és sok sikert!

2 gyerkőc anyukája

2008. nov. 13. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ez igy is marad szerintem,én a 13 és a 15héten véreztem be de nagyon folyt belölem,és a mai napig megnézem vagy negyed oránként hogy van e valami pedig a 27hétben vagyok,én akkor nyugszok le ha megszülök,könnyü momdani hogy le kell nyugodni,sajnos ez nem könnyü ezt csak azt tudja aki egyszer már ezt átélte,
2008. nov. 13. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, egy vetélés után. Viszont nekem a mostani terhességemnél is volt barna folyásom kb. 6 hetes korom körül, az uh-n mégis mindent rendben találtak. Most már 27 hetes vagyok. Ezért én azzal nyugtattam magam WC-re menéskor, hogy még ha látnék is valami foltot, egyáltalán nem biztos, hogy baj is van.

Nekem a 12. hét hozott 'áttörést'. Megnyugodtam, és akkortól élveztem a terhességet.

Minden jót a kisbabának és neked is!

2008. nov. 13. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is így voltam vele, pedig nem volt vetélésem, de a legjobb barátnőm pont előtte vesztett el egy babát, igaz addigra már újra terhes lett. Aztán tényleg véreztem, barnáztam kb félidőig. Nem sok jót jósoltak, de most már 38 hetes vagyok, és minden rendben(kopp-kopp-kopp), és a barátnőm is megszülte azóta az egészséges, gyönyörű kislányát. Nem mondom, hogy ne aggódj, mert úgyis aggódni fogsz, de próbálj pozítivan hozzáálni, nem lesz semmi baj. Boldog babavárást!
2008. nov. 13. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Most 23 hetes vagyok és az elején is így voltam .Rettegtem wc-re menni, de aztán ez elmúlt ahogy múltak a hetek. Én kb a 3. hónap után nyugodtam meg. Ne izgulj nem lesz semmi gond. Kellemes babavárást.
2008. nov. 13. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 9 hetes babás vagyok, és minden egyes alkalommal mikor wc-re megyek félek, hogy mit fogok látni, pedig nekem nem volt még vetélésem. Ráadásként azért is izgulok nagyon, mert ma megyek a második UH-ra, mert két hete még nem volt szívhang.

Kitartás!

Mindenkinek boldog babavárást.

2008. nov. 13. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindannyian igy vagyunk ezzel a terhesslg alatt..
2008. nov. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!