15 hetes vagyok és semmit nem érzek. Volt már valaki így? A második trimeszter ilyen? Első terhességnél mikor éreztétek a baba mozgását?
Első babámat várom.
Szinte semmilyen klasszikus terhességi rosszullétem nem volt.
Most energikusabb vagyok mint eddig. Furának tartom, mert csak rémtörténegeket hallottam a terhességtől.
Igen igazatok van. És sajnálom hogy ti ilyen helyzetben vagyok! 😔😞
Mindenkinek boldog babavárást! 🤰
Szerencsés vagy. Én mindkét terhességem alatt rosszul voltam a 7-15. hét között, a nap 24 órájában. Olyan volt, mint egy konstans durva másnaposság (fejfájás, hányinger, fáradtság), csak nem volt a jó része, a buli előtte 😂
A terhesség valóban nem betegség, de egyeseknél a tünetei durvábbak, mintha az lenne, úh én nem szerettem, amikor nekem ezzel jöttek, mert attól, hogy tudod a rosszulléted okát és várod a babát, attól még nagyon rossz tud lenni, hogy nincs egy perc se, amikor igazán kellemesen érzed magad. Persze, nem vagy beteg, csak tök olyan, mintha az lennél 😉
Szóval, örülj neki, hogy jól viseled.
Amúgy én a gyerekeket a 19. héten, illetve a 18. héten éreztem először mozogni, de van olyan barátnőm is, aki csak a 20. hét után, úh ezen se aggódj 😊
Ne viccelj, nem bántottál meg, csak más is írta előttem, hogy neki sokan mondták és hát nekem is, ezért jegyeztem meg, de nem éreztem sértőnek, amit írtál 😊
12-es voltam
Igen, sajnos sokszor nem könnyű a picikkel. Nekem egy 2év9hósom van és egy 11 hósom, viszont szerencsére van elég sok segítségem 🙏🏻
De amit írtál az utolsó hónapokról, az is nagyon igaz, az ember kb megfordulni sem tud úgy az ágyban, hogy föl ne ébredjen, így aztán nem valami pihentetőek az éjszakák. (Elnézést Kérdező az off-ért, de hátha neked is hasznosak lesznek ezek az infók 😉)
Nekem mindenféle problémám ellenére és hogy nagy meleg is van én legalább végig tudom még aludni az éjszakákat ☺️ a baba éjszakára is beuindul sőt van hogy fel is ébredek rá de aztán visszaalszok
8#
27 hkm
Én vagyok a tízes, engem sem bántottál meg, és nem is elened szólt amit irtam. A saját terhességét természetesen mindenki úgy értékeli, ahogy jól esik, azt nem szeretem ha mások a saját tapasztalatukból vonnak le messzemenő következtetéseket és leszólják azokat, akik teste máshogy működik.
Mindenkinek sok erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!