Terhesség alatt nem árt a babának a test borotválása?
A szeméremszőrzet elsődleges feladata a húgyutak, illetve lányok esetében a hüvely védelme a vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben.
Ez egy idézet, a hülyéknek akik itt osztják az észt. Vedd már a fáradságot és írd be a keresőbe: intim szőrzet funkciója
Ez nem para,ez butaság... nem is tudom ,hogy kérdezhetsz ekkora zöldségeket...
A punciszőrt meg hagyjuk már ... gombám se volt 10 éve és csupasz vagyok. Járjon szőrös nunával akinek ehhez gusztusa van...
Nem azt kérdezte ti mit ajánlotok....ha ő borotválni szeretné a hasát,borotválja.
Egyébként valóban buta kérdés,ott borotválod és akkor amikor csak jól esik.
Segítség sem kell.Megoldottam én is 9 hónapos terhesen,hogy ne legyek szőrös és ne a kórházban keborotkelljenválniuk.Sőt a végén naponta tettem,hogy ha hirtelen jönne rám,ne kelljen azzal foglalkoznom mégha tudom,hogy mindenki a kórházban leszarja ...ez a saját igényem volt.
Na jól elírtam.
* kelljen borotválniuk.
Kicsit egybe akadt a két szó
"Ez egy idézet, a hülyéknek akik itt osztják az észt. Vedd már a fáradságot és írd be a keresőbe: intim szőrzet funkciója"
Igen, volt funkciója amíg nem volt szappan meg víz. Köszönöm én szoktam tisztálkodni, így nincsenek ilyen jellegű panaszaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!